restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 24 mai 2012

NEWS : Super-marketul PROFI , a creat peste 30 de locuri de munca la Calafat !

Deschiderea mult asteptatului super-market PROFI la Calafat , a adus pe langa posibilitatea desfasurarii unui comert civilizat si oportunitatea angajarii  a peste  30 de persoane, care si-au gasit un loc de munca stabil, curat si bine remunerat .
Super-marketul aflat la parterul magazinului DANUBIU din centrul orasului Calafat , a fost deschis pe data de 24.05.2012 si pana la ora 12.00 in ziua deschiderii, peste 500 de persoane ii trecusera pragul , incasarile depasind si ele orice asteptare .
Pe tot parcursul zilei de deschidere , PROFI a oferit pe esplanada DANUBIU , mai multe spectacole in aer liber, face-paiting pentru copii, baloane , confeti si muzica buna .
Astfel , se demonstreaza ca orasul Calafat , care este cu mult ca infatisare peste Bailesti si alte zone comparabile ca numar de locuitori , avea nevoie stringenta de un asemenea super magazin care aduce cu el pe langa beneficiile amintite mai sus si o infuzie de civilizatie , o plasare fireasca in randul oraselor care se respecta din acest punct de vedere .
In incinta super-marketului puteti gasi pe langa standurile traditionale si stand de fructe si legume la libera alegere , stand de lactate , stand de jucarii si un stand de carmangerie cu posibilitatea portionarii la feliator electric a produselor ,dupa cerinta clientilor .
Magazinul mai vine in intampinarea clientilor si cu o multitudine de promotii si carduri de fidelitate .
Programul PROFI este intre 08.00--22.00 .
Cu deschiderea acestui super -market , administratia orasului se poate mandri la finele primului mandat ,cu inca o promisiune onorata fata de cetatenii acestui oras ce se vrea european din toate punctele de vedere .PS . Adevarul de Calafat ureaza PROFI ,, Bun Venit , Bun Profit si la Mai Multe Promotii " !

2 comentarii:

 1. Foarte bine ca s-a deschis acest magazin e loc pentru toti . Se va dovedi ca ceea ce mancau carcotasii vis-a-vis de deschiderea unui astfel de magazin sunt pur si simplu aberatii venite dintr-o conceptie de oameni depasiti de vremuri .
  Bravo GUTA nu te-ai lasat pna nu i-ai adus si pe astia de la Profi la Calafat !

  RăspundețiȘtergere
 2. angajat Profi24 mai 2012, 21:31

  Multumim pentru reclama magazinului Profi .
  Dl primar Mircea Guta a sprijinit acest magazin prin vointa iesita din comun de a aduce si la Calafat un astfel de retailer in primul sau mandat asa cum bine evidentiati si dvs in articol .
  Va asteptam cu drag si oferte in fiecare zi de luni pana sambata intre orele 07-22 si duminica 07-20.00

  RăspundețiȘtergere