restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 25 iunie 2012

Propunerea redactiei Adevarul de Calafat , aceea de a se asfalta panta ce duce spre Plaja Bascov a fost pusa in practica .

Zilele trecute , portiunea cu probleme a drumului ce duce catre plaja Bascov , a fost asfaltata de catre Primaria Calafat !
Propunerea de reamenajare a intrarii in zona Bascov , a venit in timpul Campaniei Electorale si a fost facuta de redactia ziarului nostru direct Primariei.
Pe langa asfaltarea acelei portiuni de drum  ,,pachetul " de propuneri mai contine si semnalizarea corespunzatoare a acestui punct turistic , realizarea unor parcari moderne ,plus reamenajarea scuarului de la baza pantei Bascov .
Adevarul de Calafat propune proiectul turistic ,, Aer de weekend, aer de vacanta la Calafat"
 .Proiectul de revitalizare a zonei din p.v. turistic , isi doreste sa devina o bresa extraordinara in economia Calafatului prin care se poate face o infuzie de capital importanta si mult asteptata ,odata cu darea in folosinta a celebrului Pod peste Dunare Calafat- Vidin !
La acest proiect ,,AER DE WEEKEND, AER DE VACANTA la CALAFAT '' hotelierii din municipiul nostru deja au achiesat ,demarand in acest sens o serie de investitii importante in ceea ce priveste atingerea unui confort maxim turistilor ce ne vor trece pragul .
Astfel, Hotelul Amfiteatru , de cand a fost preluat in concesiune de la fostul international Gica Popescu  , a cunoscut o rebrenduire totala .
 In prezent majoritatea turistilor care vin in Calafat se cazeaza aici pentru ca aceasta locatie le ofera un confort deosebit atat din pv al cazarii,al produselor culinare cat si al petrecerii timpului liber ,avand la dispozitie o piscina foarte intretinuta si un club-disko de lux .
Singurul sprijin cerut de investitori ,este acela ca Primaria Calafat sa se comporte european si transparent printr-o deschidere totala catre investitori in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor necesare .

9 comentarii:

  1. ......in sfarsit s-a asfaltat dupa 20 de ani de nepasare

    RăspundețiȘtergere
  2. da ma si te pomenesti ca au facuto fara ceva spaga.ia sa-i intrebi cate miliarde i-a costat doua roabe de asfalt.

    RăspundețiȘtergere
  3. ninele cu plaja de la calafat nu se face nicio investitie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca se face ceva in Calafat ,de ce se face?Se ia spaga,daca nu se face,sunt incompetenti...dracu va mai intelege? Voi cum ati vrea?Lasat-ii sa vedem ce fac si apoi analizam!

    RăspundețiȘtergere
  5. vrem sa vedem ca si cu plaja de la Calafat se misca ceva.arata foarte urata,si sa numai vorbim de zona Debarcader........etc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da a inceput sa se asfalteze dar, se lucreaza romaneste.Cind se va termina de asfaltat nu stie nimeni, probabil in toamna cind sint alegeri parlamentare.Cei drep e un inceput bun ca a inceput sa se asfalteze acea panta de la Bascov.

    RăspundețiȘtergere
  7. plaja o are golanceanu concesionata,sa puna mana so amenajeze ca deaia aluato

    RăspundețiȘtergere
  8. GUTULICA ANALFABET OLIGOFREN PADURAR CE FACI LA IARNA CAND TE VOR FUGARII CALAFETENII DESTEPTI CARE NU TE AU VOTAT SI VOR FI IARASI PINGUINI SAU LE DAI TU IZMENE DE LA PARTIDUL UNDE TE AI DUS PE 7 DECEMBRIE UNPR AL LUI OPREA PUPINCURISTU LUI BASE CA SA NU TE BAGE IN PUSCARIE CA PE SOLOMON ALA DE LA CRAIOVA GUTULICA PADURAR ANALFABET OLIGOFREN !!! DACA NU STI CE INSEAMNA OLIGOFREN CAUTA IN DEX !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. A asfaltat doar pana la jumatate ! Restul...

    RăspundețiȘtergere