restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 18 noiembrie 2012

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor care promit reduceri substanţiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA

BLACK FRIDAY 2012 este ziua în care o serie de magazine de la nivel mondial promit reduceri substanţiale. În România, BLACK FRIDAY 2012, adică ziua de 23 noiembrie, se anunţă a fi un eveniment plin de promoţii.
Mai multe magazine promit oferte irezistibile, printre retailerii care participă la BLACK FRIDAY ROMÂNIA numărându-se Altex, Domo, F64, eMAG şi Flanco.
Dacă la Domo sau la F64 clienţii vor putea profita de promoţii şi pe perioada weekend-ului, la eMAG sau la Altex, cei interesaţi de achiziţionarea unor produse la preţuri mai mici vor trebui să “vâneze” ofertele doar vineri, 23 noiembrie.
Mai jos puteţi vedea lista magazinelor care promit reduceri substanţiale de BLACK FRIDAY în ROMÂNIA.
evoMAG, magazin online, anunţă reduceri cuprinse între 30 şi 70% pe data de 23 noiembrie. Ofertele promoţionale pe acest site vor fi la laptopuri, tablete, telefoane mobile, aparate foto şi electrocasnice. „Avem reduceri care urcă şi până la 90%, dar acestea se vor aplica doar la produse te tip accesorii, precum căştile de telefoane”, a declarat pentru gândul Marian Pătraşcu, CEO evoMAG.
Pentru a face faţă valului de cumpărături, reprezentanţii magazinului spun că s-au pregătit din timp, nu doar cu produse cât mai multe şi mai diversificate, ci şi cu un server bine pus la punct. „Anul trecut, trebuie să recunoaştem că, la un moment dat, ni s-a blocat site-ul şi nimeni nu mai putea intra. Anul acesta, dincolo de serverele noastre, vom apela şi la nişte servere externe, pentru a face faţă valului de cumpărători”, a precizat Pătraşcu. Dacă anul trecut de BLACK FRIDAY cei de la evoMAG au înregistrat venituri de 4 ori mai mari decât într-o zi obişnuită, anul acesta reprezentanţii se aşteaptă la venituri de 10 ori mai mari decât într-o zi obişnuită. Astfel, persoanele care vor să „vâneze” ofertele de pe acest site o pot face de pe data de 23 noiembrie, de la ora 9 dimineaţa şi până pe data de 24 noiembrie, la ora 1.
● Magazinul online eMAG oferă de BLACK FRIDAY 2012, respectiv pe 23 noiembrie, reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineaţa, când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%. „Anul trecut a fost anul în care am introdus BLACK FRIDAY. Vânzările, traficul şi entuziasmul clienţilor au fost foarte mari şi chiar am fost surprinşi. Anul trecut am avut probleme cu serverele pentru circa 40 de minute. Anul acesta suntem pregătiţi. Cu siguranţă vom rămâne fără produse, dar am pregătit ceva special. Va fi un spectacol”, a declarat pentru gândul Iulian Stanciu, preşedintele grupului de companii eMAG, Flanco şi Asesoft Distribution.
● Retailerul de electronice şi electrocasnice Altex participă şi el la ediţia din 2012 a BLACK FRIDAY . Pe 23 noiembrie vor fi scoase la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, a anunţat compania pe site-ul oficial. Altex promite că nu va avea problema cu stocurile de BLACK FRIDAY . „Pe data de 14 noiembrie am oferit 20% reducere la toate produsele, fapt ce a dus la o creştere de 7 ori mai mare decât vânzările dintr-o zi normală, nu au existat probleme cu aprovizionarea cu marfa, aşa că nu ne aşteptăm să fie nici de BLACK FRIDAY”, au precizat reprezentanţii retailerul de electronice şi electrocasnice pentru gândul.
● Retailerul Domo a anunţat că va scoate produse la reducere de BLACK FRIDAY 2012. Mai exact, compania promite în perioada 19-23 noiembrie promoţii în toate magazinele din ţară pentru produse din toată gama disponibilă în prezent.
WatchShop, magazin online cu ceasuri, s-a alăturat conceptului de BLACK FRIDAY. Reprezentanţii magazinului au declarat pentru gândul că au pregătit reduceri cuprinse între 30 şi 70%. Clienţii vor putea alege din peste 2.500 de modele şi 40 de branduri de ceasuri. Reprezentanţii magazinului au spus că pentru a face faţă vânzărilor au trebui să îşi facă stocuri, mai ales că se aşteaptă ca de BLACK FRIDAY să înregistreze vânzări de cinci ori mai mari decât într-o zi obişnuită. Cei interesaţi de ceasuri la promoţie o pot face începând cu data de 23 noiembrie - ora 9 şi până pe data de 24 noiembrie - ora 9.
● Librăria online Elefant.ro intră şi ea în competiţie de BLACK FRIDAY. Dincolo de cărţi, de pe acest site se mai pot cumpăra DVD cu filme şi muzică. Reprezentanţii magazinului promit oferte irezistibile. „Vom avea reduceri de până la 90% pentru peste 50,000 de articole”, a declarat pentru gândul Alen Todorov, director de marketing la Elefant.ro. Pentru că ştie că românii profită de astfel de promoţii, Todorov a precizat că au început să se facă proviziile pentru BLACK FRIDAY 2012 încă din luna octombrie. Acesta nu este primul an când această librărie virtuală participă la un astfel de eveniment. Potrivit reprezentanţilor, anul trecut de BLACK FRIDAY s-au înregistrat încasări echivalente cu cele ale unei săptămâni normale. Persoanele interesate îşi vor putea face cumpărăturile de la acest magazin online pe data de 23 noiembrie, după ora 7.
PCGarage, magazin online, a pregătit şi el o serie de promoţii greu de rezistat. Reprezentanţii spun că anul acesta de BLACK FRIDAY clienţii îşi vor putea cumpăra laptopuri, telefoane şi tablete la preţuri reduse cu până la 80%. Anul acesta reprezentanţii de la PCGarage se aşteaptă la vânzări de trei ori mai mari decât cele înregistrate anul trecut de BLACK FRIDAY şi de cinci ori mai mari decât o zi normală.
● Magazinul on line KOYOS.ro participă pentru al treilea an consecutiv la BLACK FRIDAY. Oferta celor de la KOYOS.ro de BLACK FRIDAY de anul acesta vine cu două noi categorii de produse, respectiv electrocasnice mari şi produse pentru baie, promit reprezentanţii, care spun că reducerile pe data de 23 noiembrie vor urca până la 80%. Pentru ediţia de anul acesta, am suplimentat stocurile, am optimizat site-ul şi am organizat logistic atât depozitul central, de unde se va face livrarea de produse electrocasnice mari, produse pentru băi, televizoare, cât şi cele două depozite tampon din Bucureşti: cel din Băneasa şi cel din Ştirbei Vodă. Sperăm ca anul acesta să depăşim succesul de anul trecut, când valoarea comenzilor înregistrate de Black Friday a fost comparabilă cu valoarea comenzilor derulate în două săptămâni normale”, a precizat Dana Iorga, director general. Din experienţa anilor trecuţi, reprezentanţii magazinului online se aşteaptă ca tabletele, telefoanele mobile şi electrocasnicele să fie în topul preferinţelor clienţilor, precum şi laptop-urile, componentele PC şi televizoarele. Campania Black Friday va începe la acest magazin online vineri, 23 noiembrie, ora 06:00.
F64 Studio se alătură campaniei BLACK FRIDAY cu o serie de reduceri semnificative pentru toate categoriile de produse. Organizatorii promit reduceri de până la 50% pentru echipamente din toate gamele. Ofertele promoţionale se vor aplica atât la aparatelor foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end. Totodată, se vor aplica reduceri şi la aparatelor mirrorless, una dintre categoriile de echipamente cele mai căutate datorită dimensiunilor compacte şi performanţelor excelente, tot mai apropiate de cele ale DSLR-urilor. Nu vor fi uitate nici accesoriile, de la trepiede până la lumini şi fundaluri de studio. Marian Alecsiu, general manager F64 Studio: “Dacă anul trecut am preferat să avem o campanie de reduceri în ziua de 11.11.2011, când toate produsele au beneficiat de 11% reducere, anul acesta am hotărât să ne alăturăm iniţiativei BLACK FRIDAY. Am pregătit deja stocul, avem mii de unităţi care vor beneficia de reduceri”, a declarat Marian Alecsiu, general manager F64 Studio. Reprezentanţii estimează o creştere cu 100% a vânzărilor comparativ cu o zi de vineri obişnuită şi o creştere semnificativă a traficului pe site. Pentru ca utilizatorii să nu întâmpine nici o dificultate, F64 are în permanenţă un server de backup menit să susţină creşterea numărului de vizitatori.
sursa: Gandul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu