restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 4 decembrie 2012

EXCLUSIVITATE : Interviu acordat AdC de catre Constantin IANCU , liderul incontestabil in preferintele electoratului de pe Colegiul 7 Calafat

Adevarul de Calafat  : Dle inginer C-tin Iancu, iata-ne ajunsi aproape de sfarsitul campaniei electorale . Ce parere aveti de cum a decurs pana in prezent aceasta pe Colegiul 7 Calafat ?
Constantin IANCU:In ceea ce ne priveste pe noi , consider ca am inceput cu dreptul , oamenii sunt receptivi la mesajele pe care le transmitem si nu numai la mesaje ci si la propunerile noastre pertinente in ceea ce priveste revitalizarea acestei minunate zone  cu potential fantastic.
Eu merg aproape din casa in casa si stau de vorba cu oamenii spre deosebire de contracandidatii mei  care se uita de sus la omul de rand , omul de la sat care reprezinta  puterea acestei tari lasata de izbeliste de acesti iresponsabili .Au o anumita aroganta fata de popor , o aroganta pe care nu au nici macar puterea sa si-o stapaneasca , se vede , asta spun oamenii cu care vorbesc zi de zi in periplul meu electoral .
Acest colegiu este unul cu specific agricol , cu multi oameni care locuiesc in mediul rural si care lucreaza in agricultura si de aceea si noi ne-am pliat pe un colegiu in care agricultura trebuie sa joace un rol important .Acum vedem ca guvernatii actuali si cei de dinainte au lasat acest sector la o parte si se preocupa de cu totul altceva numai de ce trb nu .
In permanenta adversarii mei inca de la inceputul campaniei au  panica pierderii fotoliilor de parlamentari si  si-au facut un tel din ruperea afiselor  noastre ,nu au ei treaba cu problemele cetatenilor cum n-au avut nici in ultimii patru ani .
 
AdC : Sunt pregatiti oamenii din acest colegiu electoral sa aiba un deputat al faptelor si pana la urma un om din partea locului ?
Constantin IANCU : Da ! Dar oamenii sunt tare dezamagitii fiindca de-a lungul timpului de la Revolutie incoace , au venit in fata lor  fel si fel de politicieni care de fiecare data le-au promis foarte multe  lucruri dar nu au facut absolut nimic .Situatia de pe teren imi da dreptate . Cred ca e timpul sa trecem la fapte si sa lasam vorbele acasa iar parlamentarii care si-au permis sa minta , sa ii trimitem acasa pentru a veni oameni noi , oameni ai faptelor nu ai vorbelor .
Pe mine in primul rand imi place sa cred ca ma recomanda faptele . 
AdC: sunteti un om de afaceri de succes si asta va face mult mai credibil in momentul cand le promiteti oamenilor un plan de relansare al acestei zone destul de sarace .Concret care sunt principalele propuneri ale dvs. ptr Calafat si restul colegiului 7 ?
Constantin IANCU :
La Calafat avem o mare problema in ceea ce inseamna incalzirea apartamentelor . Noi ca fermieri in general si eu in special venim cu o solutie viabila pentru implementarea unui sistem de incalzire bazat pe energie regenarabila , pe paie , energie care costa cu 50% mai putin decat energia conventionala .
Oamenii sunt receptivi , au incredere in noi , in partidul lui Dan Diaconescu si sunt convins ca vom reusi sa castigam acest colegiu iar promisiunile pe care le-am facut oamenilor sa le transpunem in fapte cat mai curand posibil .Eu sunt un om de onoare si nu imi permit sa ma joc cu sperantele acestor cetateni minunati , eu nu ii mint cum fac altii , fiindca vreau dupa 4 ani de parlamentar sa am puterea si curajul sa ma uit cu demnitate in ochii lor .
In al doilea  rand ,lipsa locurilor de munca este o problema generala nu numai la Calafat ci si in localitatile invecinate Calafatului . Noi agricultorii ar trebui sa abordam mult mai in detaliu aceasta problema deoarece mediul  rural are suficiente terenuri si resurse incat acesti tineri sa poata sa-si cultive terenurile , sa nu mai plece in strainatate , sa putem sa-i ajutam sa-si infiinteze firme incat ei sa-si creeze propria afacere , propriul drum in viata .
Vis-a-vis de calafeteni , vreau ca produsele pe care ferimierii nostrii le obtin in gospodariile personale sa fie aduse intr-un mare depozit aici , de unde produsele de cala I-a sa plece in super marketuri iar cele de calitatea a doua  sa fie industrializate .
Vreau sa va aduc aminte ca in Calafat a fost o mare si recunoscuta Fabrica de Conserve , s-a distrus , nu o mai putem reface dar putem vorbii de capacitati mai mici de productie in acest domeniu , adaptate noilor conditii de pe piata libera .
La Calafat cred ca se poate merge doar pe agricultura si industrializarea produselor agricole .
AdC : Dle ing C-tin Iancu la Calafat exista o problema mai demult pusa in discutie doar in preajma alegerilor dar neconcretizata in niciun fel pana in prezent ...cea a construirii unui Parc Industrial in zona Colegiului Tehnic ,,Stefan Milcu " in vecinatatea salii de sport si vi-a-vis de spitalul Municipal . Ce parere aveti despre aceasta idee si daca se poate pune in practica ?
Constantin IANCU  : Nu stiu cine a venit cu aceasta idee nastrusnica , deoarece in oras , mai ales in locatia amintita de dvs . nu se poate face niciun Parc Industrial, niciodata , retineti ce va spun .
Parcurile Industriale se fac in afara oraselor pe terenuri asigurate de Consiliile Locale , iar acolo tot aceste consilii locale trebuie sa puna la dispozitie toate utilitatile si sa construiasca infrastructura ptr a putea atrage eventual investitori dornici sa investeasca in Calafat .
Dar , sa fim seriosi , sa nu mai mintim oamenii .
Cetatenii s-au saturat de minciuni , ce fel de Parc Industrial , ce industrie sa vina aici , astea sunt niste vorbe pompoase si lipsite de continut, aruncate din 4 in 4 ani ptr a mintii electoratul si a-i amagii , noi nu vrem sa promitem ,,marea cu sarea " , vrem sa venim cu lucruri concrete care se pot pune urgent in practica .
Parc Industrial in Calafat, in oras, nu se va face , e o mare minciuna .
Noi venim cu lucruri concrete si in acest sens vom incerca asa cum v-am spus sa facem capacitati de productie prin care sa prelucram produsele agricole obtinute de pe raza acestui colegiu si chiar din alte parti  .
Aici este nevoie de construirea si a unui abator de carne , fiindca exista potential in aceasta zona de crestere  a animalelor.
Acestea sunt proiecte pragmatice care se pot infaptui daca exista bine inteles vointa politica .
AdC. Autorizatiile de mediu in acest caz al Parcului Industrial in oras ar putea fi obtinute ?
Constantin IANCU : Deci , ganditi-va ca Autorizatie de Mediu pe un teren intravilan n-o sa primesti niciodata . O autorizatie de mediu se poate obtine doar daca obiectivul care necesita un astfel de aviz , are minim 1,5 km de cea mai apropiata locuita , va dati seama ca intre blocuri nu o sa primesti niciodata autorizatie de mediu , haideti sa nu mai mintim oamenii sa dam dovada de seriozitate si de responsabilitate .
AdC. : Sloganul dvs pe care-l promovati altaturi de dna Maria SCHUTZ , colega de partid ptr postul de Senator , se refera la faptul ca sunteti o ,, Echipa a Poporului ", formata din doi profesionisti . Credeti ca succesul de care vizibil va bucurati in randul oamenilor , se datoreaza faptului ca sunteti din partidul lui Dan Diaconescu , sau profesiile de ingineri agronomi pe care le aveti au mai multa apreciere din partea cetatenilor din aceasta zona preponderent agricola ?
Constantin IANCU : Da , buna intrebarea !
Vreau sa va spun ca toate paridele care s-au aflat la guvernare au facut foarte multe promisiuni fara acoperire si acum lumea pe buna dreptate ,tinde sa nu le mai ia in considerare .
Oamenii nu mai cred in ei , s-au saturat .
Dan Diaconescu a adus un spirit nou , oameni noi , de calitate , profesionisti care intradevar vor sa-si daruiasca experienta proprie in folosul dezvoltarii comunitatilor unde candideaza .
Pe de alta parte profesionalismul de care am dat dovada in punerea pe picioare a unei afaceri de succes in domeniul agricol ma recomanda ca un specialist cu expertiza fata de contracandidatii mei care nu au niciun fel de expertiza , fapt demonstrat ca nu pot face dovada vreunui obiectiv menit sa dezvolte aceasta zona ,realizat in ultimii patru ani  . Nu au facut practic nimic si asta se simte si se vede cu ochiul liber ...mizerie, saracie , lipsa de speranta , depopulare , acesta e tabloul real al acestui colegiu ,,pastorit"de parlamentarii liberali .
AdC: Va temeti de acel vot , care va fi influentat de primari , cei care vin si spun ca stampila trebuie pusa intr-o parte sau intr-alta ? Stim ca este o practica trebuie sa recunoastem .
Constantin IANCU : Da stiu ca este o practica si chiar ma tem de asa ceva si de aceea in sectiile de votare am pus oameni care nu se pot vinde si de data aceasta am convingerea ca acest fenomen va fi redus considerabil si oamenii vor fi lasati sa voteze dupa propria lor constiinta si nu sub amenintari si mituiti cand ies de la vot sau inainte .
AdC : Spuneti mereu la intalnirile cu oamenii ca veti fi un altfel de Deputat , un ales al poporului si nu al unor grupuri de interese sau jocuri de culise .Cum intentionati sa tineti legatura cu locuitorii colegiul 7 Calafat ?
Constantin IANCU : Da asa e ! Voi fi un deputat ales de oamenii cinstiti si de aceea vreau sa fiu si dupa 9 Decembrie aproape de ei asa cum le promit in aceasta campanie electorala .
Voi infiinta 3 cabinete parlamentare , unul la Calafat , unul la Poaiana Mare si cel de-al treilea la Ciupercenii Noi , unde o data la doua saptamani voi trece prin acest colegiu si ma voi intalnii cu oamenii si voi afla  ce probleme curente au , altele decat cele identificate in ultimii ani si acum in special pe care le-am inventariat si de a caror rezolvare ma voi ocupa inca din prima zi de mandat .
Vom tine legatura permanenta cu oamenii , fiindca noi cei din PPDD vrem sa- i ajutam , vrem sa-i invatam cum sa acceseze Fonduri Europene si nu numai , vrem sa le schimbam pe cat putem viata in bine .
Fermierii au nevoie de sprijin consistent din partea statului si din acest motiv vreau sa ajung in Parlament ca sa pot sa-i sprijin pe acest oameni si sa elaborez Proiecte de Legi in favoarea lor , pornite cum se spune de la ,,talpa tarii ".
Imi doresc o consiliere a lor in domeniul agricol ,sa creeze locuri de munca , incat sa oprim acest fenomen de depopulare al satului romanesc si in special al acestei zone .
AdC: Vorbeati la un moment dat de o initiativa indrazneata de initierea unui Proiect de Lege prin care statul sa acorde tinerilor dornici de a face un mic bussnies in agricultura de acordarea unui sprijin de minim 5000 de euro,fara prea multe documente si garantii de tot felul ?
Constantin IANCU :  Da corect , doresc minimum 5ooo de euro , dar cred ca Bugetul de Stat poate suporta o suma si mai mare daca se opreste jaful banului public care vedeti ca se practica acum la nivel national , deja pentru actuala clasa politica este un ,,sport ", din pacate nociv pentru societate .
Tinerii nostrii care au ramas in satul romanesc , sunt lipsiti total de sprijin , nu au posibilitati de garantare si atunci daca ii ceri garantii peste garantii , se dezarmeaza , pleaca capul in jos si astfel se suprima de catre stat elanul acestor tineri care vor sa puna umarul la dezvoltarea tarii si a comunitatilor in care traiesc .
 Eu ma gandesc la ei si la creearea unor facilitati fiscale de sprijin si veti vedea ca ceea ce spun acum nu sunt vorbe goale .Nu imi place sa amagesc oamenii , le spun ceea ce se poate face si ceea ce nu se poate face , acesta sunt eu .
AdC: Ce le transmiteti la finalul acestui inerviu , oamenilor care intentioneaza sa iese la vot , dar si celor care dintr-o profunda si justificata dezamagire fata de actuala clasa politica , inca se mai gandesc daca sa vina sau sa stea acasa pe data de 9 Decembrie ?

Constantin IANCU :Vreau sa ii asigur pe toti cetatenii din Colegiul 7 Calafat ca voi fi Deputatul pe care-l asteapta de atatia ani , un deputat model , un deputat alaturi de oameni si de problemele lor .

Cei care sunt nehotarati , daca nu vor venii la vot vor face o mare greseala , fiindca acum e timpul lor sa-si spuna prin vot parerea despre aceasta clasa politica ,,expirata " si iresponsabila , e timpul ca ei sa puna umarul la Marea Schimbare pe care o asteapta oamenii de rand !

Pana acum au fost facute schimbari doar in folosul celor bogati , acum cred cu tarie ca a venit timpul pentru o schimbare in favoarea POPORULUI !

Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu !26 de comentarii:

 1. Cat valoreaza tradatorii partidelor politice din Calafat:

  covrig - targul de pe centura
  furtun - o masa pe saptamana la ok
  draghici - director la spital
  bora - director la agricol
  balaci - o masa pe saptamana la valahia

  RăspundețiȘtergere
 2. Tineretul din Calafat voteaza cu Iancu !
  Se vrea schimbare fiindca schimbarea aduce progres

  RăspundețiȘtergere
 3. Abia astept 9 seara sa vad cata lume proasta mai este in Calafat care a pus botul din nou , iarasi , inca odata la minciunile lui Guta,Parvan, Mituletu si toti parvenitii
  Hai sa iesim noi lumea cu creier la vot si sa votam pe unu din Calafat pe Cornel Popa ca daca galbejitii pierd calafatul nu mai pot recupera niciunde .Calafatul e cheia .
  Votez Popa ca este calafetean si un om serios .

  RăspundețiȘtergere
 4. se rupsera si liberalii in doua tabere unii trag cu voicu si altii cu iancu [scandal mare in pnl ca nu ii sustin ale traistaru ][...ce se mai intampla pana duminica ??] pe calafat voicu e varza toti il injura ca stau in frig la bloc datorita lui .

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe colonelul Dinu îl pune ministru de interne şi pe Balaci şef de vamă dacă iasă Iancu......:-)

  RăspundețiȘtergere
 6. Voicu -100 la 100 cistigator in colegiul 7 restul e cancan .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. asta e alcolicu de rosu sau paralelu de shrek

   Ștergere
  2. da corect voicu e minus,,-" 100% castigator asa cum scrii tu

   Ștergere
 7. Voicu ia peste 50% la Pastele cailor ...:)
  Nu ia , pla parlament ho ho ho
  Nu mai e lumea proasta s-a desteptat voi imbuibati si oamenii saraci ?
  Acsa Voicule nu ai facut nimic ptr acest oras ce sa mai vorbim de restu oIo ACASA ! hai AMR-u e in scadere precum spuma de la bere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
 8. vineri 7 Decembrie 2012 -MEGA SPECTACOL -organizat de dl.Mihai Voicu ,se vor distribui mici atentii ca fulare ,caciulite,umbrele,brichete ,pixuri,dar cea mai mare surpriza o s-o vedeti acolo!

  RăspundețiȘtergere
 9. Acum decidem soarta noastra,inghetam,inghetam si votam cu oricine altul dar nu cu arogantul de voicu.Stiti ce a primit guta sa l sprijine asa asidu ...un mic jeep.deschideti ochii si nu mai permiteti manipularea.

  RăspundețiȘtergere
 10. Oare noi avem nevoie de megaspectacole? S au poate ne incalzeste un fular si o bricheta, stiti cum sunt mancati banii nostri de la impozite?Intrbati l pe mituletu si pe parintele nostru de la piata.

  RăspundețiȘtergere
 11. avearati voi hotilor parte de fulare si brichete dupa gratiile flegmelor noastre voi aveti impresia ca la prostime le luati mintea cu 10 lei si voi faceti pe spatele lor zeci de milioane de euro ?/?
  Aleagasar prafu de voi de jupuitii dracu mancati pe la ok din banii calafetenilor pe care ii platesc ei ca impozite .
  Futuva neamu in gura de cacatii dreacu si cu cine vo mai alege .
  E plin calafatu de cacati care zic si ei ca au facut facultate si cand e sa voteze voteaza ca sclerozatii aia de le curge scuipatu din gura de tampiti ce sunt .Cica pe cine ? Pe pzda mamii voastre de analfabeti daca creierul vostru nu poate gandii ca avem si oameni care sunt specialisti in ceva .Futuva in gura de profunzii pzdii cand in realitate sunteti niste analfabeti si inapoiati mintal .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ca de exemplu cine este specialist?Cornel Popa sau Iancu (specialisti in devalizari)

   Ștergere
  2. ia hai ca ma bag si eu CINE E DEVALIZATOR BA PUTA ?
   DACA AR FI ASA CUM SPUI TU ERAU LA MITITICA DE MULT DAR EU II VAD CA SUNT OAMENI DE AFACERI , IANCU CHIAR DE SUCCES .
   Cata dreptate are ala19.17 de va injura pe astia de inca il mai pupati pe Guta in cur si pe voicu in V-ul ala din frunte asemeni lui mikey mouse .
   Eu unu sunt intelctual si nu ma las tradus de unu cu diploma falsa si de altu necasatorit dar cu vila de la ANL ca ultimii milogi ( se intelege despre cine e vorba M.V)
   Factura la curent la un apartament pe o luna de iarna la Calafat , de ex luna Decembrie va fi de minimum 9 milioane indiferent de cat de econom ar fi .Si in cazul asta sa il mai voteze locatarii de la blocuri pe VOicu ??????
   Acu e acu calafetenii VS taranii de la ciuperceni vechi ......sau DEMNITATEA vs PROSTIA

   Ștergere
 12. cornel popa este un hotttt,iancu un infractor ,miahi voicu un slabanog care il doare in cur de calafat ,iar tu ninel ii pupi pe toti in cur.:)spor la treaba:)))traiesca ponta

  RăspundețiȘtergere
 13. spuneti-i careva lui Giortoi Dai.in.el ca oftica da posibilitatea unui infarct neasteptat

  RăspundețiȘtergere
 14. Senzational!! Magarul Voicu si porcul Guta personaje reale dintr-o gospodarie calafeteana! - pe blog de calafat

  RăspundețiȘtergere
 15. Domne il cunosc pe Costel Iancu de peste opt ani si ma uit la el cat a inbatranit .A dracu munca asta in agricultura iti face cute pe frunte .Il sustin cu toata familia mea , fiindca m-a ajutat sa iau un certificat de accesare de fonduri europene .
  Domnu Iancu sase voturi de la familia mea merg toate catre dvs. si sa va vedem deputat sa-l vad pe Nicusor Vintila cum se da de ceasu mortii ca nu il asculta poienarii

  RăspundețiȘtergere
 16. Pe 9 se vede daca oamenii au inteles ceva. Imi doresc sa aud atunci ca Voicu a pierdut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 17. + Oprea !!! Amandoi sa se duca unde a intarcat mutu iapa !!
  Roaga-te sa se fi inputinat cretinii si analfabetii din oras care stau cu gura cascata la grohaielile primarului si la chitaitul lui voicu.

  RăspundețiȘtergere
 18. mai tineti minte: mihai voicu a rezolvat problema caldurii la calafat!

  RăspundețiȘtergere
 19. daa a rezolvat-o si acu cica rezolva si apa la basarab si golent
  plus inca alte cateva zeci de proecte pe care nu le mai amintesc ca .. nu le stiu da cica ar fi o gramada
  om domne ochelaristu asta si trepadusii din jurul sau ..

  RăspundețiȘtergere
 20. aha si Guta mananca iar borhot ca Voicu face o pla de-a mare ca pana acum l-a oprit sotea sa faca
  hai pulimea la pus botu mai ales aia de ziceti ca aveti facultati facute la norma bineanteles UUUUUUOoooooooooooo cretinii de iarna !

  RăspundețiȘtergere
 21. Ai ba fiti seriosi cine naiba il mai voteaza pe Voicu ?Nu a prezentat nimic concret doar poeziile pe care le recita si prietenul sau dl Guta de cand au pus stapanire pe ac. zona .
  Tariceanu nici nu il ia in considerare si cred ca s-a aflat ca uslu lui kakarau antonescu se va rupe dupa 9 dec.
  calafetenii ii pot face istorie pe 9 pe ale oprea si voicu daca au sange in vene daca au prostie voteaza ca boii iar tot pe astia si dpa se vaita ca nu au bani si ca e saracie in oras .
  kakat de caractere .............

  RăspundețiȘtergere
 22. aici vedeti cine este Costel Iancu : http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Iancu

  RăspundețiȘtergere