restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 16 februarie 2014

Apa “potabilă” e otrăvitoare și generatoare de cancer. CADMIU, metal greu cancerigen. Se confirma ipoteza ca autoritatile participa in mod deliberat la otravirea populatiei ...razboaiele nu mai reprezinta demult o solutie ?

Apa potabilă ce curge la robinetul tău e otrăvitoare. De mulți ani bem această apă ce conform Declarațiilor Instituțiilor de Sănătate Publică e potabilă… însă reprezentanții acelorași Insțituții de Sănatate Publică recunosc chiar prin vocea Directorului Institutului de Sănătate Publică din Alba Iulia care la întrebarea directă spune că prin încălzire și fierbere clorul devine cancerigen Apa ce de fapt e declarată ca fiind potabilă conține CLOR!…în concluzie apa de la robinet devine cancerigenă dacă o vei folosi la pregătitul cafelei, a ceaiului sau a mâncării. Dar asta nu e totul …apa care circulă pe țevi galvanizate mai conține și CADMIU, metal greu cancerigen care este folosit în tehnologia galvanizării dar și ca element de lipire al bijuteriilor din Aur, cu alte cuvinte și neîncîlzită apa de la robinet denumită impropiu ca fiind potabilă e de fapt otrăvitoare. Efectul otrăvitor nu este întradevăr unul imediat dar spre exemplu CADMIU, afectează în timp rinichii și ficatul, perioada de eliminare din organism fiind una foarte îndelungată (30 de ani!)

Nici sistemul cardiovascular nu se bucură de prezența clorului și al CADMIULUI deoarece rinichii odată înbolnăviți nu mai pot filtra sângele cu randament superior și ca urmare impuritățiile se vor depune pe vasele de sânge îngustându-le. Abia când vasele de sânge sunt îngustate cu 70-80% apar boliile de inimă…însă atunci e de cele mai multe ori prea târziu!!!
ATEN’IE!!! Apa din sticlele de plastic(PET) plată sau minerală E LA FEL DE OTRĂVITOARE!!! Ce se întâmplă de fapt…sub acțiunea ultravioletelor dar și la o temperatură mai mare de 24 grade Celsius sticla de plastic PET se descompune eliminând în apa ce inițial a fost cât de cât curată CADMIU și multe alte elemente deosebit de toxice. Imaginați-vă câte sticle PET sunt expuse fie la razele ultraviolete ale soarelui sau fie la temperaturi de peste 24 grade Celsius pe tot drumul lor din fabrică, depozite, magazii până pe raftul magazinului!
Să nu creadă cineva că poate înlocui apa cu sucuri. Omul pentru o funcționare optimă are nevoie de apă ( 30-50g/kg corp) nu de sucuri. Sucurile sunt bune dacă sunt 100% din fructe sau legume și făcute acasă, proaspete și fără adaos de zahăr sau conservanți . Sucurile sunt aliment ele nu înlocuiesc nevoia de apă a organismului, un suc proaspăt preparat poate diminua această nevoie de apă, doar atât! 30 grame apă/zi/kg corp e necesar. Sucurile pasteorizate sunt lipsite de viață deoarece la peste 35 grade Celsius enzimele se distrug complet. Referitor la sucurile gen cola aveți foarte mare grijă dacă vreți să vă vedeți copiii mari și sănătoși. Sucurile care nu au zahăr au aspartam sau alți îndulcitori toxici și cancerigeni iar cele care au zahăr îl au în cantități toxice. O sticlă de 250 ml de suc gen COLA sau Pepsi CONȚINE 11 grame de zahăr, acest conținut mare paralizează 50% activitatea LEOCOCITELOR, adică 50% sistemul imunitar e paralizat! 3 porții de înghețată conține 28-30 grame de zahăr ceea ce paralizează total, 100% sistemul imunitar al unui copil!
Romania e pe locul 4 mondial la procentul de decese a căror cauză sunt boliile cardiovasculare. La capitolul cancer stăm la fel de groaznic clasându-ne în primele 5 țări la nivel mondial. Numai în 2007 numărului de pacienți cu boli cancerigene s-au adăugat alți 68.000. În 1900 cauza deceselor din cancer era de 6%, consumul de zahăr/ cap de locuitor 10 kg. Astăzi decesele cauzate de cancer reprezintă 15% iar consumul de zahăr e de 67 kg/an/locuitor dar despre aceste adevăruri ascunse vă voi scrie într-un alt articol foarte foarte curănd!
Concluzia: Aparati-va singuri fiindca autoritatile participa la punerea in practica a unui plan la nivel mondial ,acela de a tine sub control numeric populatia prin reducerea ei intr-un timp rezonabil  cu substante cancerigene produse in laboratoare si  inserate mai apoi in alimente si lucrurile folosite in mod uzual .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu