restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Sirian ascuns pe osia unui camion descoperit la Vama Calafat de catre echipa mixta a politiei de frontiera din Romania si Bulgaria

Imigrant sirian descoperit in Vama Calafat
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetăţean sirian de 25 de ani care încerca astfel să intre ilegal în ţară.
Ieri după-amiază, la ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Renault, un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role de hârtie din Turcia pentru Ungaria. Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, un bărbat de origine afro-asiatică care nu aveau asupra sa nici un document de identitate şi nu vorbea nici o limbă de circulaţie internaţională. La cercetări s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Husein H., în vârstă de 25 de ani. Şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe osia mijlocului de transport.
Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu