restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 25 iulie 2015

Se anunta un candidat surpriza pentru Primaria Calafat in urma unui sondaj profesionist . Toleranta zero la coruptie si audit pe toate compartimentele primariei , e ceea ce propune cetatenilor

Candidat surpriza la Primaria Calafat in 2016
Soc si groaza la capitolul candidaturi pentru postul de Primar al Calafatului !!!
Conform ultimului sondaj profesionist realizat in perioada 08.-18.07.2015 la nivelul intregii tari pe municipii,  de catre unul din cele mai mari partide si in urma centralizarii datelor la nivelul judetului Dolj si trimise catre centru ,  la Calafat apare cea mai mare surpriza .
Sondajul a continut 12 intrebari cu raspunsuri inchise.
La intrebarea numarul 4 ,,Ce va doriti de la viitorul primar ?" care a avut opt raspunsuri inchise cuprinzand cele mai importante probleme ale unei comunitati, calafetenii au fost cei mai transanti repondenti , in proportie de 85,2 % alegand raspunsul  ,,c"  ( ,, Sa respecte legile si sa aiba toleranta zero la coruptie ") .
Datele au ajuns si la Calafat la nivelul organizatiei locale,prin surse neoficiale si astfel se pare ca o hotarare in privinta stabilirii candidatului la primarie din partea acestui partid se va lua pana la jumatatea lunii august .
Balanta se pare ca va inclina catre un candidat cu experienta manageriala si cunoscut atat la nivelul comunitatii cat si la nivel judetean ca un dusman declarat al coruptiei si al risipirii banului public .
Deja, principalele publicatii on-line de la nivelul municipiului Calafat au primit invitatia de a se alatura acestui candidat intr-un proiect sugestiv numit  ,, Calafatul nostru al tuturor, NU al lor, al coruptilor !"
Indraznetul proiect care va fi propus si opiniei publice de la nivelul municipiului Calafat, se pare in a doua parte a lunii septembrie a acestui an, cuprinde un numar de 17 puncte extrem de importante si extrem de indraznete, aproape unice pana acum in istoria locala.
Din datele pe care le detinem , indraznim sa prognozam in 2016, cea mai canibalica campanie electorala post decembrista la Calafat, in care candidatii slabi de inger si santajabili nu au ce cauta ...
 

Un comentariu:

  1. Hahaha! De abia astept ! Si stiu si cine e candidatul ! Ii va toca pe toti nepricopsitii si betvii din primarie si nu numai !

    RăspundețiȘtergere