restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 5 octombrie 2015

Se anunta un cutremur politic de proportii la Calafat in preambulul campaniei electorale din 2016 .Pregatiri intense ...

Calafat-cutremur politic-alegeri 2016
Pe surse , ziarul nostru a intrat in posesia unei informatii care daca se va pune in practica , iar zona din care vine nu ne da nicio indoiala ca n-ar fi asa, va arunca in aer viata politica din Calafat si se va face curatenie mai ceva ca intr-o sala de operatie .
Nominalizarile pentru functia de primar din partea partidelor au inceput deja, dar se pare ca apele in loc sa se limpezeasca mai rau se agita si este prematur sa emitem vreo ipoteza pana nu se bat in cuie toate propunerile pentru functia de edil sef al Calafatului .
Se pare ca la Calafat campania electorala se va duce pe viata si pe moarte iar formarea echipelor de ,,rottweileri " din spatele principalilor candidati a inceput deja .
Cine nu constientizeaza ca in spate trebuie sa aiba o adevarata armata de combatanti cu grade obtinute in batalii electorale anterioare si se va baza pe martoage, pupincuristi de ocazie si fufe , va sfarsi lamentabil, lingandu-si ranile .
Ca o concluzie pentru aventurieri... Calafatul si calafetenii nu isi mai permit experiente cu fel si fel de personaje obscure care sa joace doar rolul unei papusi din carpe .
Surprinderea mare este alta :
La varful politicii calafetene avem cateva personaje foarte inteligente dar marea problema a acestor oameni destepti este aceea ca nu inteleg un lucru foarte simplu, anume ca Universul functioneaza dupa un principiu relativ simplu: actiune si reactiune si nu dupa principiul lamentarii si al fricii de ,,drobul de sare"
Daca arunci cu o piatra in geam, geamul se sparge. Daca te gandesti cum sa spargi geamul, geamul nu se sparge.
Simplu, nu?! Ei bine, e uimitor cat de multi oameni nu se prind de faza asta.
Retineti si intipariti-va pe retina aceast lucru : Actiunea este principalul ingredient al succesului !
Daca nu faci nimic, nu se intampla nimic.
Deci, aveti munitie, aveti CV, aveti idei, aveti echipe, aveti notorietate ??!...Iesiti in fata, iesiti la lupta !
Poate nu pentru voi, macar faceti-o pentru cei care cred in voi!...chiar nu vreti sa schimbati in bine Romania?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu