restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 9 octombrie 2015

Cretinii recidiveaza : Apa oprita la Calafat si azi 09.10.2015

Ziarul Adevarul de Calafat va prezinta doar comunicatul Companiei de Apa Oltenia, satuli fiind de a le tine morala permanenta unor prosti si incompetenti care in viata vietilor lor nu si-ar permite sa opreasca apa in plina zi in toata Craiova, asa cum cu maxima nesimtire o fac de ani de zile la Calafat.
Avem o minima intrebare decenta  : Cretinilor, daca era vorba doar de 5 ore nu o puteati opri noaptea si sa faceti respectiva lucrare atunci fara sa va mai bateti joc de calafeteni in plina zi ???...e greu sa gandesti, nu ??!
 COMUNICAT

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunta  întreruperea furnizarii apei potabile în Municipiul Calafat, în data de 09.10.2015, între orele 10:00-15:00.
Intreruperea se efectueaza la solicitarea constructorului SC CORAL SRL Tulcea care asigură efectuarea lucrărilor prevăzute in Master Planul judetului Dolj – proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat,,.
Lucrarile efectuate in data mentionata constau in inlocuirea unor echipamente tehnologice la statia de pompare apă Calafat.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
Conducerea,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu