restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 4 ianuarie 2016

Deszăpezire ca la carte făcută de CNADNR-DRDP Craiova pe DN56 Calafat-Craiova si DN56 A Calafat- Drobeta Turnu Severin

Ca în fiecare an de când la conducerea DRDP
Craiova se afla inginerul Adrian Lumezeanu, căderea zăpezii nu a reprezentat o problema pentru Oltenia si soferii care ii strabat drumurile nationale, în special a celor care circula pe DN 56A Calafat-Severin și DN 56 Calafat-
DN56-parazapezi-iarna 2015-2016
Craiova.
In aceste zile când prin alte județe iarna a luat prin surprindere iarasi autoritatile, in Oltenia ,Adrian Lumezeanu a scos din timp pe teren tot parcul de utilaje, iar acest
Deszăpezire 2016-Drdp Craiova-Cnadnr
lucru s-a văzut și mai ales simțit de către toți șoferii participanți la trafic.
Operațiunea de deszăpezire in zona Olteniei a fost intens pregătită de către DRDP Craiova din cadrul CNADNR , prin grija șefului regionalei Craiova și a echipei coordonate exemplar de către acesta.
Astfel, parazapezii au fost montați încă din luna noiembrie pe zeci de km pe drumurile naționale din Oltenia cu risc ridicat de inzapezire în caz de viscol.
Cine circula în aceste zile pe DN 56 si DN 56A , drumuri naționale din Oltenia pe care redactia noastră le-a inspectat in urma cu cateva ore,poate spune fără tăgadă ca deszăpezirea se face ca la carte iar situația este asemănătoare si în  Vâlcea ,Mehedinți si Tg Jiu conform surselor noastre din aceste zone.
Mai mult, soferii de TIR care tranziteaza Romania prin punctul de frontiera de la Podul ,,New Europe" Vidin-Calafat ne-au declarat ca nu au intampinat nicio problema cu carosabilul pe DN56A Severin-Calafat in aceste conditii de iarna .
Din p.v. al asigurării unui carosabil circulabil în condiții de siguranță pe timp de iarna, Drdp Craiova sub conducerea managerului Adrian Lumezeanu, primește 10 puncte din 10 din partea ziarului Adevărul de Calafat și a cititorilor săi.
Vom reveni cu amănunte ...

2 comentarii:

  1. confirm,craiova calafat chiar este deszapezit cum trebuie
    se vede ca omul sfinteste locul.deci de poate daca conduce cine trebuie

    RăspundețiȘtergere
  2. e in aceasta functie din cauza ca e super meserias omul

    RăspundețiȘtergere