restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 5 februarie 2016

BREAKING NEWS: SONDAJ DE OPINIE profesionist realizat la Calafat !!! REZULTATE REALE 100% !!!

In data de 04.02.2016, la Calafat, s-a desfasurat marele sondaj profesionist mult asteptat de opinia publica locala dar si de media , referitor la intentia de vot a cetatenilor pe mun. Calafat in ceea ce priveste functia de primar al urbei in viitorii 4 ani.
Sondajul a fost realizat la comanda unui partid politic important si are marja de eroare de +/- 1,5 %.
Ziarul Adevarul de Calafat detine in EXCLUSIVITATE rezultatele acestui sondaj !!!
Conform surselor noastre de incredere , REZULTATELE  sunt urmatoarele :




Emil POPA (PSD)- 36,4 %
Doru MITULETU (PNL)-21,1 %
Dan BORA (PML)      -19,3 %
Mircea GUTA       -17,6 %
Alti candidati         - 5,6 % 


Concluziile ,,la cald" ale acestui sondaj ne arata faptul ca actualul primar Mircea Guta a scazut vertiginos in intentia de vot a cetatenilor , binecunoscutul om de afaceri cu cea mai buna reputatie in randul calafetenilor si nu numai, ing. Emil POPA(manager SC Moara Calafatului) este de departe dorit ca viitor primar si considerat solutie salvatoare pentru destinele municipiului, viceprimarul Doru Mituletu se mentine peste cota partidului ca intentie de vot, iar profesorul Dan Bora cunoscut ca un luptator anti-coruptie impotriva actualei administratii a Calafatului are o cota de credibilitate peste actualul primar .

2 comentarii:

  1. Noi am zis sa fim fair-play și sa nu începem campania cu atacuri suburbane, dar atitudinea unor colegi de breaslă ne va obliga sa-I tăvălim ca pe șnițel în viitoarele , de data asta anchete cu ceea ce se petrece în primăria Calafat.
    Pai măi băieți atâta timp cât niciunul din cei trei redactori ai Adevărul de Calafat nu sunt santajabili cu absolut nimic, voi va dați seama ce va urma la adresa voastră ???
    Sincer, puteți sa scrieți de noi absolut orice, știți fff bine că nu ne afectează, ba din contra ne distragă maxim, dar de voi....mmmm ce o sa mai râdem cum o să dați din colț în colț ca șobolanii când bagi apă peste ei în galerii :)))
    Stați pe aproape ca nici nu știți de ce suntem capabili în lupta cu voi !!!
    De data asta , ori voi, ori noi !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes celui care va fi opusul actualei administraţii infecte! Onoarea, dreptatea şi cinstea să-l caracterizeze pe viitorul edil, oricare ar fi el...

    RăspundețiȘtergere