restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 30 martie 2016

BREAKING NEWS : DECLARATIA BOMBA A PRESEDINTELUI ORG.MUN. PSD CALAFAT, EMIL POPA- Omul Politic Nr.1 al Calafatului

Emil Popa-Presedinte PSD Calafat-Comunicat de Presa
 ,,In calitate de presedinte al organizatiei PSD a municipiului Calafat, in conformitate cu CODUL DE ETICA SI CONDUITA al partidului, consecvent principiilor care mi-au calauzit activitatea profesionala si politica, declar ca nu voi accepta sa devina membri ai organizatiei PSD Calafat persoane care pentru fapte de coruptie sunt trimise in judecata (abuz in functie, luare de mita, etc) cu atat mai mult, nu sunt de acord sa ocupe functii politice, publice sau administrative.

Prin intermediul acestui comunicat transmit tuturor cetatenilor orasului nostru  indemnul de a avea incredere in organizatia PSD Calafat care isi exprima vointa determinata de a aduce schimbari majore in ceea ce inseamna alegerile locale din acest an, considerate a fi sansa cetatenilor de a spera in normalitate, echilibru, respect si in mai bine ".

Presedintele Organizatiei PSD Calafat,
ing. Emil POPA

4 comentarii:

  1. bazinul electoral al domnului emil popa pleaca de la cel putin 2.000 de voturi iar de aici se adauga ceilalti simpatizanti ai psd sau cei care sustin un anume candidat de pe lista
    la calafat dupa calculele reale,psd sprijinit de emil popa si candidat serban dan are undevA la 3800-4000 de voturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins ca numarul este mai mare, dar trebuie avuta mare grija la campania murdara care se preconizeaza. Se pare ca noua, celor din oras, cel mai mult ne place sa aruncam cu mizerii. Sa privim fiecare in oglinda inainte de a vorbi. Acest lucru cred ca este valabil in primul rand pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida. Primul lucru pe care l-au facut unii dintre ei a fost sa-i vorbeasca de ,,bine,, pe ceilalti.Asta este maturitatea si responsabilitatea de care trebuie sa dea dovada un viitor primar? Nu demonstreaza simt civic, ci dau dovada de atitudine de mahala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt convins ca numarul este mai mare, dar trebuie avuta mare grija la campania murdara care se preconizeaza. Se pare ca noua, celor din oras, cel mai mult ne place sa aruncam cu mizerii. Sa privim fiecare in oglinda inainte de a vorbi. Acest lucru cred ca este valabil in primul rand pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida. Primul lucru pe care l-au facut unii dintre ei a fost sa-i vorbeasca de ,,bine,, pe ceilalti.Asta este maturitatea si responsabilitatea de care trebuie sa dea dovada un viitor primar? Nu demonstreaza simt civic, ci dau dovada de atitudine de mahala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca oamenii in sfarsit si.au dat seama ca au gresit in ultimii 8 ani...au vazut ca au gresit dar tarziu...de data asta sper ca vor alege ce e mai bun pt orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere