restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 30 martie 2016

Directoarea-bătăușă a grădiniței din Cotroceni, nenorocita si zdreanta ordinara, Ioana NEAGU, a fost reținută ! Sa putrezesti in puscarie japito fara suflet !

Ioana Neagu-nenorocita batausa de copii
Ioana Neagu, o nenorocita si o zdreanta agresoare de copii, director al gradinitei "Flipper Garden" din Cotroceni, este urmarită penal după ce a fost filmata in timp ce agresa verbal si fizic mai multi copii. Directoarea a fost reținută, miercuri după-amiază, de polițiștii de la Secția 17 București.
Acuzatia adusa directorului este de rele tratamente aplicate minorului. Femeia a fost pusa sub urmarire penala dupa ce la politie au fost depuse plangeri de catre 5 parinti, dar si de cativa fosti angajati ai gradinitei, scrie Ziare.com.In zilele urmatoare, politistii vor analiza toate imaginile de pe camerele de supraveghere din ultimele luni, pentru a aduna probele necesare, iar micutii agresati vor fi expertizati de catre psihologi.Conform sursei citate, grădinița respectiva a ramas inchisa de cand imaginile in care directorul batea copii au fost facute publice. In afara de politie, s-a autosesizat si Avocatul Poporului, iar Ministerul Educatiei a precizat public ca "Flipper Garden" nu este o gradinita autorizata legal.

Un comentariu:

  1. Bravo dle Popa mereu am avut incredere in dvs. si va voi respecta mereu pentru onestitatea de care dati dovada.
    Voi vota cu psd desi ma razgandisem dupa ce zvonurile in oras spuneau ca i-ati luat pe unii certati cu justitia in marea echipa a psd.
    Era o mare rusine pe care ati denuntat-o la timp .

    RăspundețiȘtergere