restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 10 mai 2016

Masurile din Programul ,,Crestem Calafatul ! " explicate in parte cetatenilor si mai ales pretendentilor la functia de Primar al municipiului rozelor !

Adevarul de Calafat incepand de azi,10.05.2016, va propune calafetenilor dar si candidatilor (fara gram de viziune) cateva masuri si proiecte care se pot implementa cu costuri rezonabile, toate acestea pentru beneficiul cetatenilor din mun. Calafat ,,vaduviti" in ultimii ani de un spor de confort binemeritat si in pas cu vremurile

actuale.
Recurgem la acest gest benevol pentru a contracara generalitatile ,,propuse" de anumiti candidati , generalitati in care nici ei nu cred si care au fost adunate dintr-o sarabanda de copy-paste-uri de pe net din programele unor candidati din marile centre urbane ale Romaniei.
Calafatul are nevoie de masuri adaptate pentru nevoile sale si in concordanta cu bugetul sau.
Calafatul si cetatenii au nevoie de masuri urgente care sa schimbe in cel mai scurt timp, in primul rand starea de spirit si treptat sa schimbe radical starea socio-economica .
Toate acestea se pot face cu oameni care sunt dispusi sa puna umarul neconditionat la dezvoltarea municipiului, nu cu hiene care
considera bugetul local ca pe o prada si isi freaca mainile cand se gandesc ce bine ar fi sa ajunga la ea .
Acum depinde doar de calafeteni daca s-or mai fi desteptat intre timp sau ,,drogurile si fariseismele electorale"  vandute de unii candidati, ii vor tine parcati pe dreapta din p.v. al evolutiei economice si sociale inca 4 ani ?!
 Din cele 25 de Masuri propuse in urma cu cateva saptamani de ziarul nostru in cadrul Proiectului ,,Crestem Calafatul !", incepem cu una aleasa in mod aleatoriu dar de care ar beneficia foarte multi calafeteni si nu numai in dorinta d-lor de a face sport in aer liber si in lupta cu kilogramele in plus .
Lista preturi aparate fitness de exterior
O plimbare in parc combinata cu exercitii fizice ar fi o optiune excelenta pentru foarte multi cetateni ...credem noi !
Timp aproximativ de implementare a acestei masuri 30 zile lucratoare, costuri pe un singur loc amenajat astfel, in jur de 14.000 euro in conditii normale...fara spaga si comisioane care trebuiesc eliminate obligatoriu .(suntem convinsi ca aceasta estimare realista supara pe foarte multi, ei ar vedea-o realizabila la costuri de peste 50.000 euro, dar asta e, ne place sa construim o altfel de societate pentru copiii nostri si ai lor !)


Masura- Proiect ,,Amplasare aparate fitness in parcurile din Calafat ( Debarcader, Cafe-Bar si la locul de joaca din fata Judecatoriei Calafat)", asa cum au mai toate orasele care se respecta si care sunt conduse de oameni ,,umblati prin lume" si mai ales destepti in adevaratul sens al cuvantului, nu veniti cu pluta pe Dunare.
Cauza-lipsa totala de functionalitate a parcurilor de pe raza mun. Calafat in acesti ultimi 26 de ani.
Efect- Transformarea actualelor parcuri monotone si lipsite de functionalitate in locuri extrem de atractive pentru toate varstele.
Practicarea exercitiilor fizice atat de tineri cat si de varstnici intr-un mediu natural cu aer curat si intr-o oarecare intimitate.(Vezi foto)


Propunere Adevarul de Calafat-aparate de fitness in parcuri


NOTA:  ,,Crestem Calafatul !" este singurul program de masuri realiste propus, de echipa ziarului Adevarul de Calafat pentru perioada 2016-2020 in contrapondere la vidul venit dinspre unii candidati ! Intreg programul il gasiti in arhiva Adevarul de Calafat tastand simplu in casuta de cautare din stanga sus a site-ului, expresia ,,Crestem Calafatul "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu