restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 17 iunie 2016

Primaria Calafat isi bate joc de tot ce inseamna idee de turism la Calafat

Ridicata in discursuri la grad de solutie salvatoare a Calafatului de
Bascov Calafat 2016
mai toti candidatii la fotoliul de Primar, ideea de turism, a fost atat de degradata si compromisa in ultimii ani de cei care au detinut puterea incat mai ca iti vine sa-i dai drq si sa-i lasi in taraneala lor de incuiati. Numai ca noua ne pasa de Calafat si culmea, noi suntem singurii fara gram de interes financiar, nu cum sunt altii care se intrec in a pupa dosul celor care se afla la butoane ca tot, tot or prinde si ei o bucatica din cascavalul banilor publici din Bugetul Local .

A venit vara si ce sa vedeti dragi cititori, simbolul turismului din Dolj, Bascovul, este lasat nepasarii de catre administratia locala calafeteana, care o fi aia,  iar investitorii care au concesionat sectoare de plaja acolo sunt intr-o mare si justificata disperare deoarece trogloditii din Primaria Calafat i-au abandonat total si nu le ofera nici cea mai mica utilitate, nici apa curenta, nici curent electric, nici toaletarea pomilor din zona , nici nu taie iarba, nici asfalt pe drumul de acces catre acest mirific loc, nici nu repara gardul de metal care delimiteaza plaja de zona de acces, stalpii de iluminat candva pusi de Primarul Bobolicu stau indoiti ca niste trestii si in paragina, absolut nimic .
Mai nou, in seara zilei de 15/16 iunie 2016, unui investitor din zona Bascov, care pune cu adevarat suflet in afacerea lui de pe plaja, i s-au furat 3 sezlonguri si asta datorita faptului ca Primaria Calafat nu ofera paza in nicio parte a Calafatului sau a localitatilor apartinatoare, la noi cei indrituiti sa faca asa ceva sunt niste ,,domni" , nu-i dai nici cu biciu jos din masinile de patrula.
Acum spuneti dvs. cititorii nostri:  suntem noi nebuni ca ne luam de ei non-stop in mod total justificat sau ei sunt niste derbedei care reusesc de fiecare data sa ne amageasca si sa ne duca cu vorba , degradand Calafatul la un stadiu in care niciun razboi nu l-ar aduce ?
Stiti ceva ? ...astia sunt ca boii, boii pe care poti sa-i omori cu paru si nici de-ai drq nu-i scoti din pasul lor ?!
Si totusi boii asa cum sunt ei, prin pasul lor molatec, avanseaza, merg inainte, in schimb euglenele astea merg si ele, dar in spate...

PS. 
Desi nu am facut gram de campanie electorala pentru absolut niciun candidat din motive lesne de inteles, noi i-am avertizat pe noii alesi ca adevarata campanie electorala in presa, cel putin din partea noastra incepe dupa alegeri si tine fix 4 ani !
Nu uitati : Un lucru care incepe bine se termina bine, dar un lucru care incepe prost se termina si mai prost !...acum voi alegeti varianta care va convine !
Apropo, singura noastra speranta se leaga de tanarul viceprimar Cosmin Catrina care ne-a promis faptul ca va marsa la ideile propuse de noi, cat si la altele venite din partea societatii civile si a investitorilor din acea zona, din prima zi in care isi va prelua mandatul.
Revenim cu poze care sa arate dimensiunea dezastrului de la Bascov .

2 comentarii:

  1. Bravo baieti pe ei ca tare ne-ati lipsit in campanie!
    vorba voastra ,,niste tarani" da-i dracu

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi la fel si de-acum inainte!

    RăspundețiȘtergere