restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 22 iunie 2016

S-a redeschis piscina celebrului Hotel Amfiteatru din Calafat ! Distractia verii si bronzul de concediu incep AICI !

Calafatul din fericire este detinatorul unei investitii de anvergura in
Hotel Amfiteatru Calafat
domeniul hotelier a marelui fotbalist al ,,generatiei de aur", Gica Popescu .

Calafeteanul Gica Popescu si-a pus amprenta pe orasul natal atat prin faima care i-a adus-o prin prestatia sa de eminent fotbalist cat si prin construirea unui mare si fastuos hotel, celebrul Amfiteatru.
Piscina Hotel Amfiteatru Calafat
Hotelul Amfiteatru dupa o perioada mai nefasta pricinuita de regretatele evenimente din viata marelui fotbalist, renaste in aceste zile iar actualii administratori promit ca in scurt timp hotelul va fi reimprospatat ca aspect prin revopsirea totala de catre o echipa de alpinisti care va veni la Calafat saptamana viitoare.
Deocamdata s-a facut un mare pas prin redeschiderea mult asteptatei piscine acum 4 zile iar numarul extraordinar de mare de tineri care au luat cu asalt locatia spune totul despre aprecierea de care se bucura Amfiteatru !
Desi hotelul a functionat mereu la capacitate maxima din p.v. al cazarilor, anul trecut partea de terasa si piscina din curtea interioara a hotelului nu a functionat.
Piscina este dotata cu pompe de filtrare a apei de ultima generatie iar verificarea calitatii apei se face zilnic de catre personal specializat.
Intrarea la piscina este de 10 lei, iar preturile de la bar si restaurant sunt mai mult decat acceptabile.
Administratorii Hotelului Amfiteatru va asteapta in fiecare zi pentru a va oferii o atmosfera asemeni celei de pe litoral intr-o curatenie desavarsita si cu personal amabil !
NU UITATI : Bronzul pentru concediul de pe litoral, incepe la Amfiteatru Calafat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu