restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 7 august 2016

Primăria Calafat nu are nici până acum locuri speciale de picnic deși legea îi obligă

Deși legea nr. 54/2012 prin care autoritățile
locale sunt obligate sa stabilească locuri speciale de picnic și să le facă publice, la Calafat și această minusculă treabă nu se poate rezolva fără tam-tam prin presă.
Ca drept dovadă, nici problemele nu au încetat să apară,  mai precis în dimineața zilei de 07.08.2016 pe raza localității Basarabi într-un  pâlc de pădure de lângă Dunăre unde se desfășura o mini tabăra a copiilor de la un renumit studio de dans local, a descins jandarmeria.
În urma acestei ,,vizite" in tabăra micuților, a fost aplicată sancțiunea unui avertisment scris după ce părinții le-au explicat reprezentanților Jandarmeriei ca toată vina o poartă exclusiv Primăria Calafat prin nerespectarea legii .
Așadar, după ce că autoritățile locale nu sprijină în niciun fel grupurile organizate de copii din Calafat, copii care sunt cei mai exploatați la sărbătorile organizate de Primarie, uneori câte 7-8 ore pe zi la temperaturi insuportabile, acum ajung micuții să fie și sancționați prin reprezentanții lor majori. 
Revolta îndreptățită a părinților vis-a-vis de acest caz ne dă dreptul legitim să adresăm un ultim semnal de alarmă către autoritățile locale pentru a respecta legea și a administra municipiul în interes comun.
Dacă nu, sa-și asume toate consecințele...


4 comentarii:

  1. Avertisment pentru ce ? Erau amenajate locuri speciale pentru picnic si micutii dansatori nu le-au folosit ? Ce tampenie ,numai la noi la romani se poate intampla asa ceva......

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul ziar local care saltă covorul primariei și ne arată gunoiul de sub el pe care alții îl ascund și spun ca totul e curat.Bravo tineri și nu vă lăsați intimidați în niciun fel.Suntem alături de voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. ultima gaselnita a jandarmilor: faimoasa lege a picnicului aplicata cu strictete la malul Dunarii. Despre terasele carciumilor instalate pe trotuare nu fac nimic? Despre mizeria din oras si haitele de caini comunitari???

    RăspundețiȘtergere
  4. Jandarmeria si asa zisa ,,politie" locala,doua institutii care din lipsa de activitate se mira ce sa scorneasca...unii cu picnicul iar ceilalti ,gardienii primariei, responsabili cu parcarea autoturismelor in zona pietei si atat...Dom' primar padurile din zona Calafatului se evapora la propriu si matale folosesti gardienii sa pozeze masinile in piata!!!

    RăspundețiȘtergere