restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 21 septembrie 2016

Grupuri de interese fac presiune pentru impunerea noului Director la DSUP Calafat. Societatea civila calafeteana vrea un om incoruptibil !

Pe sistemul ,,nici mama DNA-ului nu ne sperie cand e vorba de
DSUP Calafat
cascaval"
, grupurile de interese care au in vizor ,,de lucru" Primaria Calafat au inceput sa involbureze iarasi apele in administratia orasului de la Dunare si incearca pe toate caile sa acapareze cel mai ravnit post, cel de Director al DSUP Calafat, un post din care in loc sa se faca lucruri trainice pentru comunitate pentru ca are toate parghiile la indemana , se fac altfel de ,,fineturi".

Remarcabil este faptul ca actualul Primar,dl. Lucian Ciobanu, nu este deloc in asentimentul acestor grupuri de interese ci lupta pentru impunerea in acest post a unui inginer incoruptibil din institutie, o persoana cu inalta tinuta civica si morala, un profesionist desavarsit in domeniu si apreciat de absolut toti calafetenii care l-au cunoscut .
El este inginerul Surcel Marcel.
Numele ing.-ului Marcel Surcel a fost vehiculat de Lucian Ciobanu inca din campania electorala cand oferea solutii cetatenilor, de oameni integri in posturi cheie in administratia locala calafeteana in cazul castigarii fotoliului de Primar.
Oamenii l-au ales Primar si totodata l-au creditat cu un imens capital de incredere, incredere pe care sub nicio forma nu trebuie sa le-o insele .
Presa calafeteana in majoritatea ei,deasemenea il sustine la momentul actual si il asigura ca orice nominalizare inafara de ing-ul Marcel Surcel, favoritul calafetenilor,  va declansa un tsunami nu doar mediatic ci si ...
Asadar, facem un apel extrem de serios din partea presei si a societatii civile calafetene catre actualul Primar, dl. Lucian Ciobanu si catre Consiliul Local Calafat, sa constientizeze faptul ca trebuie schimbate lucrurile radical in administratia calafeteana prin impunerea de oameni incoruptibili in esalonul 2 si 3 , oameni care au dovedit in timp ca si-au facut pe deplin datoria acolo unde au fost pusi si ca mapa lor profesionala este imaculata.
Un astfel de om, este ing.-ul Marcel Surcel. 



3 comentarii:

  1. au inceput sa se agreseze si sa isi strige care pe cine a ajutat iar cu Dsup se vrea masina da facut bani

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest angrenaj daunator - factorul politic - care mocirleste totul in cale si care este o piedica in progresul si prosperitatea comunitatii, trebuie starpit si marginalizat pana la lichidare. Intamplarea face sa fiu primul care l-a promovat in viata pe Marcel, impotriva masinatiunilor de la acea vreme, si pot spune ca e un profesionist si un om vertical, corect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca OM si profesionist il stiu si cunosc de ani buni pe dl ing Marcel Surcel
    El este soluția ptr. oraș!

    RăspundețiȘtergere