restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 5 octombrie 2016

Junglă în tribunele Stadionului municipal din Calafat de mai bine de 3 ani

Deși multe localități nu se pot mândri cu un
stadion ca cel de la Calafat, impostorii și incompetenții din ultimii ani din administrația locală au transformat acest important obiectiv intr-o  fabrică de
smanglit bani din buget și totodată l-au lăsat să se ruineze în mare parte, cu complicitatea și lenea care îi caracterizează.
Afacerile derulate pe spatele stadionului au
constituit obiect al cercetării intr-un mega dosar penal instrumentat de DNA.
Numai că, asa cum va spuneam intr-un articol precedent, pe ăstia nu-i aduce pe calea ce dreaptă nici mama DNA-ului și nici D-zeu însuși când e vorba de prăduit bugetul local.
Priviți dragi cititori în ce hal poate să arate
tribunele Stadionului municipal din Calafat !!!
Aceste bălării dăinuie acolo de ani buni, ele nefiind tăiate niciodată în ultimii 3-4 ani, deși
punem pariu că în acte la rubrica de mentenanță apar sute de milioane de lei vechi ca folosiți în acest scop.
Banii știți cu toții unde s-au dus și știu și instituțiile,numai că incompetentii n-au niciun deranj, banu' merge, proștii 'l dau (C L), nu e stres !
Probabil autoritățile ne vor răspunde astfel : ,,avem în vedere și acest obiectiv  umai că trebuie să trecem prin Consiliul local "
Fugiți băi d'aici...asta e eterna voastră scuză pentru incompetență și pentru dorința voastră nemărginită de a-i pune Calafatului cruce și de a-l pustii de tinerii care ar avea demnitatea să vă înfrunte și nu să se lase călcați în picioare de niște lepre.
Cei care va acceptă incompetența sunt râme, fac parte din categoria nevertebratelor, nu e și cazul nostru !!!

4 comentarii:

 1. Așa este.Ați remarcat corect,numai că în primărie alta e preocuparea;cum să facem să îl regrete lumea pe economist în comparație cu inginerul.Luati-î apărarea lui Ciobi că îl duc la groapă oamenii fostului ec.

  RăspundețiȘtergere
 2. Adevarul la vedere.E de neinteles insistenta(tupeul) cu care ,prin alocarea unor fonduri importante,o parte a consiliierilor sustin continuarea dezastrului de la clubul Dunarea.Deasemenea,este la mintea oricui,ca acest tip de "sustinatori",care,dupa ce s-au asigurat ca banii se aloca,se abtin de la vot sunt de rea credinta.Raspundere planeaza asupra celui ce da banii. Ce se doreste de fapt? Nu cumva sa plonjeze "toti in groapa de noroi" ca in acest fel sa se "ascunda sub pres"cum s-au cheltuit pt.club miliardele in mandatul anterior?Cetatenii orasului au dreptul sa fie corect informati.Din ultimile doua sedinte ale CL am observa ca cei ce ridica tonul si folosesc un vocabular neadecvat sa nu mai vorbim de abordarea de subiecte care nu constitue obiectul sedinte -considera ca au si dreptate.Pt.noi,cetatenii de rand , este un prilej de a aprecia "calitatea" celor pe care i-am investit sa conduca orasul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc pt articol, poate asa se vor convinge si cetatenii si o parte dintre consilierii CL ca am avut dreptate cand ziceam ca la CS Dunarea Calafat este stat in stat. Oricum surpriza va fi in cursul zilei de azi. Voi reveni.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pacat ca ne batem joc de un bun ce apartine comunitatii.

  RăspundețiȘtergere