restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 23 mai 2017

Piața industrială din Calafat distrusă de incendiu, NU era supravegheată video și nici nu avea instalație de stropire anti-incendiu

Nereguli peste nereguli constatate și
Piața industrială din Calafat nesupravegheată video
dovedite și niciun vinovat deocamdată în urma incendiului care a distrus în totalitate fosta Piață industrială a Calafatului.
Deşi pagubele se ridică la peste 14 miliarde lei vechi dintre care, 6 miliarde bani din bugetul local și restul contravaloarea mărfurilor care se aflau acolo, suntem siguri că vom asista la o ,,operațiune " de ,,spălare " a incidentului pe sistemul ,,hai să facem să fie bine ca să nu fie rău " .
Singura speranță a calafetenilor de aflare a adevărului se îndreaptă către profesionistii din Poliția Calafat care au participat la cercetări.
Vrem să aflăm de ce sistemul de supraveghere video din Calafat in care s-au investit atâtea miliarde nu a cuprins și acest obiectiv, de ce poliția locală nu presta pază   permanentă la acest obiectiv, de ce piața a fost dată în funcțiune fără sistem de stropire automat anti-incendiu și de ce nu s-au remediat neregulile constatate anul trecut de către inspectorii ISU ?
Va urma...

Un comentariu: