restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 10 septembrie 2017

Lidl România răspunde calafetenilor prin intermediul ziarului Adevărul de Calafat . Supermarketul se face 100% !

În urmă cu câteva zile, Adevarul de Calafat,
ziarul numărul 1 al calafetenilor în ceea ce privește informația de top, a adresat un mail către conducerea Lidl România cu scopul de a clarifica situația întârzierii începerii lucrarilor la viitorul supermarket Lidl din Calafat.
Acest lucru s-a întâmplat după ce în repetate rânduri membrii ai redacției noastre au adresat public în ședințe de Consiliu local interpelări pe această speță administrației locale care prinsă pe picior greșit de comunicare cu echipa Lidl, a ridicat din umeri, neputând da niciun răspuns.
Normal ar fi fost ca interesul vis-a-vis de deschiderea supermarketului Lidl să fie imens din partea administrației publice locale care are ca obiectiv principal declarat crearea de noi locuri de muncă, dar din păcate tot presa pune umărul la treabă .
Or fi ocupați cu altceva...

Mesajul Lidl România adresat calafetenilor prin intermediul EXCLUSIV al ziarului Adevărul de Calafat :


,,Bună ziua,
Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră și revenim pe această cale cu detalii referitoare la construirea magazinului Lidl din Calafat.
Lidl România deține deja autorizația de construcție pentru viitoarea unitate, iar în prezent se lucrează la proiectul tehnic pentru licitație și execuția lucrărilor. În general, acest proces este unul de lungă durată, astfel că până la începerea efectivă a lucrărilor poate trece destul de mult timp.
De aceea, este prematur să discutăm acum despre data de deschidere a magazinului nostru din Calafat.
Vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a înainta procesul, urmând totodată etapele legale și procedurile necesare, astfel încât noul magazin Lidl sa își deschidă cât mai curând porțile pentru clienții din Calafat.

Vă mulțumim şi nu ezitați să ne contactați pentru orice alte informații.

Echipa Lidl "

Categorie:
Presa / Mass Media /
/răspuns pentru publicația Adevărul de Calafat 

Un comentariu: