restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Premiera nationala: Lucian Ciobanu, primarul Calafatului, singurul edil din Romania care si-a permis sa minta grotesc, toti copiii si adolescentii din municipiu, in prag de sarbatori.

Desi, la nici 100 de km de Calafat, mai
precis in municipiul Craiova autoritatile locale abunda in realizari care mai de care
mai marete si in folosul strict al cetatenilor, la Calafat, primarul Ciobanu reuseste ca la nici doi an de mandat, datorita lipsei totale de implicare in dezvoltarea municipiului, sa-si puna majoritatea presei locale si a cetatenilor, in cap.
In timp ce la Craiova autoritatile locale pregatesc in mod profesionist si de bun gust orasul de sarbatori, la Calafat, Ciobanu o pune de-o cocalareala nemaintalnita pe meleaguri mioritice, ciopartind imaginea orasului cu celebrele lui furtunuri cu beculete arse , gasite aruncate prin magazia primariei din Calafat .
Daca cocalareala este de inteles la Ciobanu, modul grotesc in care a mintit copiii si adolescentii din municipiul Calafat cu privire la certa aducere a unui patinoar artificial in aceasta iarna la Calafat, este de neacceptat total si de condamnat public.


Istoria reala 100% a acestui proiect , devenit razboi in toata regula la nivel local, se prezinta astfel :

,,Anul trecut, vazand ,,atmosfera" sinistra din centrul civic care se perpetueaza an de an si lipsa totala a unui loc de recreere pe timp de iarna a copiilor si adolescentilor din Calafat, redactorul sef al publicatiei Adevarul de Calafat, a venit la inceputul lunii noiembrie 2016, catre primarul nou ales, Lucian Ciobanu, cu ideea ca Primaria Calafat sa inchirieze un patinoar artificial in sezonul de iarna, facandu-le astfel copiilor un cadou extraordinar.
Numai ca, in urma corespondentei publicatiei noastre cu firma care inchiriaza astfel de patinoare, am aflat cu dezamagire ca,contractarea unor astfel de agregate se face cel mult pana la sfarsitul lunii octombrie, deoarece cererea este foarte mare , in joc intrand si primarii cu 7000-8000 de locuitori, nu doar marile municipii.
Astfel, consolandu-de foarte greu cu ideea ca mai amanam cu un an cadoul extraordinar dorit de copiii din Calafat , ne-am inteles cu primarul Lucian Ciobanu si unul din consilierii sai personali, ca in 2017 sa ne miscam mai repede cu demersurile si sa realizam 100% acest frumos si extrem de necesar proiect.
A venit 2017 !
Redactorul publicatiei noastre consecvent ideii de a ajuta primaria Calafat sa realizeze 100% acest proiect la Calafat in acest an, a demarat o corespondenta intensa cu firma din Brasov care inchiriaza astfel de agregate inca din luna septembrie.
Astfel, in scurt timp firma cu pricina a si trimis prompt o oferta serioasa catre redactorul nostru, explicandu-ne si pasii care trebuiesc urmati pentru a concretiza proiectul.
Pana a ne prezenta cu oferta la biroul primarului, s-a purces la un lobby intens in randul consilierilor locali pentru a da un aviz pozitiv unei imediate propuneri de alocare de fonduri ce urma sa fie prezentata in Consiliul Local Calafat.
De remarcat ca majoritatea covarsitoare a consilierilor locali din CL Calafat, indiferent de coloratura politica au spus raspicat ca sunt de acoord cu o astfel de initiativa , deoarece este pentru copii si aici nu se negociaza.
A urmat o sedinta de consiliu local in care la punctul ,, Diverse" redactorul Adevarul de Calafat a explicat public intentia de a propune acest proiect si ce inseamna el din punct de vedere financiar (28.000 euro pe tot sezonul) pentru Primaria Calafat.
Inca o data consilierii au fost de acord spunand ca asteapta propunerea ca ,,Proiect de hotarare" .
La scurt timp, s-a mers cu dosarul corespondentei si oferta la primarul Lucian Ciobanu, asa cum impun uzantele.
La discutiile din biroul acestuia , Lucian Ciobanu a spus cu subiect si predicat ca mai are si el doua oferte dar se pare ca a negociat ca o firma sa il aduca gratis, Primaria urmand sa suporte cheltuiala cu energia electrica si sa mai ofere acestei firme oportunitatea ca pe langa patinoar sa mai organizeze si un targ de Craciun.
Deci, primarul avea in timp oportun pe masa 3 oferte de inchiriere pe bani a unui astfel de patinoar si inca o a patra gratis, dupa spusele si asigurarile lui de edil al unui municipiu.
Deja, in oras si in localitatile invecinate informatia in randul copiilor ajunsese si provoca o bucurie de nedescris si o asteptare cu emotie copilareasca a acestui frumos si nesperat pana acum cadou.
Numai ca, zilele incepusera sa se scurga si telefoanele insistente ale
redactorului nostru catre primarul Lucian Ciobanu nu mai conteneau in speranta aflarii certe carei oferte din cele patru i se daduse curs.
Unde primarul incepuse cu entuziasm pe drumul concretizarii acestui proiect, la un moment dat dupa ce purtasem nenumarate convorbiri si intalnirii fata in fata, primarul ne spune ca oferta aceea nu e chiar gratis si ca ar mai fi nevoie de 10.000 de euro, pentru acoperirea cheltuielilor.
Ok, noi obtinusem aviz verbal din partea consilierilor pentru aproximativ 28.000 de euro in eventualitatea depunerii unui proiect de hotarare in acest sens.
Ofertele fiind la primar ne-am gandit ca el, ca si primul om din fruntea urbei stie ce face si nu se joaca cu sentimentele si asteptarile tuturor copiilor si adolescentilor din municpiu si ca intr-un timp optim va alege oferta.
Numai ca, Lucian Ciobanu a facut ceva unic si total de neacceptat in Romania, s-a invartit la 180 de grade blocand spre stupoarea copiilor si a parintilor acest proiect atat de asteptat si necesar la Calafat.
Nu a anuntat pe nimeni in prealabil ci a facut-o strict impotriva copiilor din Calafat , cu o rautate greu de explicat in cuvinte .
 Astfel, primarul Cioban al Calafatului se plaseaza total impotriva comunitatii pe care din pacate o ,,pastoreste" dintr-o grava eroare politica , dealtfel el, pe persoana fizica ,neajungand ,,ceva"  politic la nivel local nici in visele lui cele mai frumoase .
Pentru grava eroare de a-l fi ales in fruntea Calafatului sunt de vina in proportie covarsitoare si cetatenii care s-au dus dupa fenta, neluand in considerare nicio clipa ca acest individ NU A PREZENTAT NICIUN PROGRAM COERENT DE ADMINISTRATIE pentru Calafat.

CONCLUZIE : Dragi copii pentru care noi societatea civila si presa am face orice sa beneficiati de lucruri si evenimente care sa va aduca bucuria pe chipurile voastre senine si aici acasa la voi, la Calafat, va anuntam cu maxima mahnire in suflet ca nici in acest an ,,gluma" de primar pe nume Ciobanu Lucian, NU A VRUT SA VA ADUCA UN PATINOAR ARTIFICIAL IN CENTRUL CIVIC !
BUGETUL LOCAL A AVUT BANI 100% PENTRU ACEST PROIECT, IAR CONSILIERII LOCALI AU FOST DE ACORD , SINGURELE OBSTACOLE AU FOST LUCIAN CIOBANU SI UNUL DIN CONSILIERII LUI PERSONALI, ( popa incompatibilul).


PS. Dragi copii, Adevarul de Calafat , Realitatea Dunareana, Calafatul.ro si celelalte site-uri nepupincuriste si care militeaza pentru o administratie corecta la Calafat si in folosul cetateanului de rand , vor face tot posibilul ca acesti vremelnici neispraviti care sunt vasnici admiratori si promotori ai traiului in fundul pesterii, sa-si ceara scuze fata de voi in mod public si fara nicio explicatie penibila fiindca NU AU !
Altfel, continuam ...

PS. Urmeaza articolul : ,,Calafeteni ATENTIUNE...Ciobanu pune furtune !" 

3 comentarii:

  1. Minciuna e starea lui naturala

    RăspundețiȘtergere
  2. ciobanasu e in corzi si la partid s-au prins ca minte si cand respira

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi... ??? eu cred ca daca vrea poate... !!! Eu am incredere d-e Primar.

    RăspundețiȘtergere