restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 4 septembrie 2013

Aloo Primăria...cand incepeti sa strangeti maidanezii din oras ?! Calafatul a devenit loc de transhumanta al cainilor comunitari din alte localitati, iar administratia municipala nu ia nicio masura.

Primaria Calafat -maidanezii
După ce maidanezii au ucis un copil în Bucureşti, autorităţile din Calafat nu au trecut la ridicarea maidanezilor de pe străzile din municipiu, asa cum ar fi fost normal, ba dimpotriva sunt intr-o permanenta stare de somnolenta si toleranta fata de acest fenomen care sufoca orasul.
Calafatul nu dispune nici pana la ora actuala de un centru canin omologat si nu are un departament de ecarisaj , rarele incursiuni pentru prinderea cainilor din cartiere facandu-se cu muncitori zilieri de la Primarie. Teama de a nu apărea victime ale  maidanezilor exista si s-a amplificat foarte mult in ultimele zile, in randul calafetenilor, cand pe strazi au aparut adevarate haite de patrupede foarte agresive.
Nimeni din Primaria Calafat nu are o evidenţă aproximativa , mai ales că animalele continuă să se înmulţească La Calafat până în prezent, nu a fost înregistrat nici un deces din cauza câinilor comunitari, însă au fost cazuri de cetăţeni care s-au prezentat fie la spital fie la cabinetele medicilor de familie ,cu muscaturi de caine.

Recomandările sunt de a nu fi neglijate mușcăturile, cei mușcați trebuie să se prezinte la medic. Plaga respectivă trebuie spălată din abundență cu apă și săpun, ștearsă ușor și curăţată cu betadină. Este obligatorie prezentarea la medic.
PS.
Acum mai mult ca niciodata, este nevoie de modificarea legislaţiei la nivel naţional pentru a se rezolva în întreaga ţară şi în toate comunităţile problema câinilor fără stăpan.

Solutia cea mai buna ramane eutanasierea si marginalizarea totala a asociatiilor mafiote care se ascund in spatele titulaturii de ,,protectie a cainilor maidanezi".

6 comentarii:

  1. eri fost la mgazin din centr
    parcat masin la blocurile alea
    de curiozitet numarat caini - 14 bucati si fac pariu ca nu erau toti "prezenti"
    ideea e ca cineva TREBUIE sa fie muscat (de prferint copil , fata lu guta or a lu mitulet or... ati inteles ideea..) ca astia macar sa inceapa sa se prefaca ca le pasa
    pana atunci uram sa scapati cu bine ori de cate ori trecdeti pe langa vreo haita de bloc .

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa fotografia postata,pacat ca ati surprins doar 7 caini ,din haitele cu care ne "mindrim"

    RăspundețiȘtergere
  3. pai chiar fata viceprimarului a fost muscata acum doua saptamani,intrebati-l pe Doru

    RăspundețiȘtergere
  4. Veterinari din Calafat ce fac?

    RăspundețiȘtergere