restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 29 ianuarie 2014

DRDP Craiova invinge zapezile, desi are cel mai mic buget dintre toate regionalele CNADNR.

DRDP Craiova-deszapezire
Drumurile nationale aflate in raza de actiune a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova , regionala condusa de ing. Adrian Lumezeanu, un profesionist dealtfel,au fost circulabile in aceste zile in care viscolul a facut ravagii in mai toata tara.
Chiar dacă rafalele de vant au dus zapada de pe campuri direct pe sosele ,drumarii din Regionala Craiova au lucrat non-stop intr-o coordonare perfecta , cu toate utilajele din dotare, astfel autorităţile nu au fost nevoite să închidă niciun drum important .
Atat DN56 cat si DN56A care fac legatura cu Podul Vidin-Calafat au fost deschise circulatiei rutiere pe tot parcursul acestor zile. 
Podul Calafat-Vidin si infrastructura aferenta din jurul sau au fost deszapezite impecabil intr-o formula romano-bulgara, traficul rutier in aceste zile desfasurandu-se in conditii normale.
Conform  CNADNR finantarile pentru deszapeziri pe Regionalele din subordine arata astfel : 109 milioane de lei la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, 104,9 milioane de lei la DRDP Constanţa, 61,9 milioane de lei la DRDP Craiova, 95,9 milioane de lei la DRDP Braşov, 106,1 milioane de lei la DRDP Cluj, 148,5 milioane de lei la DRDP Bucureşti şi 138,8 milioane de lei la DRDP Timişoara.

3 comentarii:

  1. pai dragilor drumarii de la dolj si-au facut treaba ca au in frunte un director in adevaratul sens al cuvantului .....si sa mai stiti ca multi derbedei de prin ograda drdp au incercat sa-i sape groapa dar au cazut singuri in ea de prosti ce sunt.
    Lumezeanu nu a intrat in jocurile lor murdare si ai drq castravetarii de-l vroiau schimbat si-au luat o mare ..UE de si acum se trateaza cu tone de grapefruit sa le treaca.
    Bun articolul si la obiect, in Dolj s-a mers cu 90-120km/h si asa cum spuneti in tara era prapadul. Panourile de parazapada si-au facut datoria .

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumezeanu e baiat cu caracter iar Dan Sova stie ca la Craiova are om de incredere. Felicitari drdp!

    RăspundețiȘtergere
  3. mare om directorul nosrtru

    RăspundețiȘtergere