restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 21 aprilie 2016

Dle Primar, nu aveți dreptate când acuzați ca nu s-a venit cu proiecte în ajutorul dvs. in acesti 8 ani ci doar decât cu acuze

Dle Primar, am putea scrie un roman despre câte
idei și proiecte concrete a propus doar ziarul nostru, totul pentru Calafat și nimic în interes personal, dar dintr-o ranchiuna de neînțeles ați respins absolut tot, alegând sa fiți înconjurat doar de niște persoane experte în curățat scame și profitoare la maxim.
O parte din tinerii acestui oraș, consilieri la un moment dat, v-au întins nu o mâna ci două, chiar o mare parte de încredere și speranța  că veți continua dezvoltarea orașului începută de predecesorul dvs., dl Petre Traistaru...dar ce-ați făcut ?...mai are rost să rascolim la nesfârșit trecutul ?
A fost pur și simplu ranchiuna, fiindcă nu veți putea sub nicio formă sa justificați respingerea proiectelor venite dinspre noi (Renovarea Bascovului, Teren de tenis de câmp in parcul Debarcader, Aparate de fittnes în parcuri, Extinderea utilităților către zonele mărginașe Calafatului cu potențial de dezvoltare urbanistic e.t.c),  lucru pe care nu l-ați făcut atunci când propunerea de ex. a renovării locului de joacă pentru copii ,din fața Judecătoriei Calafat, a venit din partea unei tinere  mămici plecate în Franța și de a cărei revoltă justificată v-ați temut în urma cu doi ani.
Noi, concetățenii dvs. ce aveam ?...credeați că ne vom impauna cu ceea ce propuneam administrației conduse de dvs. ?
Aici a fost marea greșeală a dvs., fiindcă n-ați înțeles cel mai esențial lucru în acești 8 ani, anume faptul ca niciunul dintre putinii tineri care doreau sa va ajute benevol în dezvoltarea orașului,  nu dorea sa va ia locul .
Ați considerat sau poate ați fost consiliat greșit în a crede ca acceptând ajutorul unor tineri calafeteni cu viziune,  dvs. la un moment dat veți fi subapreciat și tot ce urma sa se realizeze ar fi urmat sa treacă în contul lor de imagine. GREȘIT, TOTAL GREȘIT ?!
Cuvântul ECHIPA ar fi trebuit să vă călăuzească cele două mandate, dar echipa cu jucători adevărați nu cu oportuniști...părerea noastră.


3 comentarii:

  1. S-a ales praful.Desert rămâne după ei.Voi nu erați buni că nu puneați botul la cașcaval. Alții mai deștepți s-au infruptat

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au infruptat dar nu cred ca s-au ales cu mare lucru. Este o lege a compensatiei in toate. Nici macar nu realizeaza ce dezastru au facut. De la unii dintre ei ne asteptam la mai mult, dar au fost lacomi si aroganti peste masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si acum se vrea primar dl Ciobanu continuatorul marilor proiecte de furaciuni a clicii Guta (Parvan,Stircu,Stefan ,Oncica ,Popa)

    RăspundețiȘtergere