restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 7 aprilie 2016

VESTEA URIASA ASTEPTATA DE MAJORITATEA CALAFETENILOR -Omul Politic Nr. 1 al Calafatului,Emil Popa: ” Ma gandesc tot mai serios sa candidez la Primarie, faptele din ultimul timp ma conduc la asta”

Managerul Emil POPA considerat de societatea
civila calafeteana ca fiind UNICA solutie de reabilitare din p.v. economic, social si moral a Calafatului, face MARELE ANUNT :

,,Ma gandesc tot mai serios sa candidez la Primarie, faptele din ultimul timp ma conduc la asta "

 

PS: CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A VEDEA CLAR CINE ESTE SI CE CONDUCE MANAGERUL EMIL POPA !!!

Exista un val urias de simpatie si speranta al cetatenilor din municipiul Calafat, indreptat catre ing.-ul Emil POPA !

Incepand de la adversari politici pana la Primari in functie din localitatile invecinate , toti spun la unison ca Emil POPA reprezinta cea mai buna solutie, acum, pentru ca un municipiu de talia Calafatului sa recupereze marele decalaj din p.v. economic in care a fost adus. 

Mai toate partidele calafetene saluta la unison intentia ing-ului Emil POPA de a candida la functia de Primar al Calafatului si isi exprima totodata speranta ca municipiul intr-un timp extrem de rezonabil va fi acel loc din care nu iti vei mai dori sa pleci , ci in care vei vrea sa traiesti sau daca esti plecat , sa te intorci !

Emil POPA ne garanteaza ca dupa 8 ani de ,,poluare administrativa", la Calafat ,, se va respira aer extrem de curat !"

 

9 comentarii:

  1. OAMENII DE BINE VA SUSTIN! SUNTEM MULTI!

    RăspundețiȘtergere
  2. dl Popa este singura optiune serioasa,daca nu candida nici nu ma duceam la vot,nu aveam pe cine sa votez de incredere
    el are bani proprii pentru campanie si deci nu va ramane dator la vreun mafiot
    asta ma incanta cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Vå susținem cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraordinar, aveti toata sustinerea mea si a familiei mele si nu numai. Scuze de anonimat, dar cu ultima moda de campanie electorala foarte agresiva, ma intelegeti. Sunteti omul potrivit la locul potrivit...Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat!Cunoscandu-l intr-o oarecare masura cred ca va face treaba.Are bani nu e flamand. Uitandu-ne si la familia lui avem de unde culege are un baiat asistent universitar si o sotie care a facut din liceul teoretic o institutie demna de luat in seama. Stiu o sa incepeti cu diferite vorbe dar.... care dintre noi suntem perfecti? uitati-va in momentul acesta la orasul nostru ca plange de foame si de frig. L-am ales pe Guta ca este din popor dar nu am luat in seama foamea lui de bani si???? unde am ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara,sunt un liberal din tata in fiu dar la functia de primar dl Popa are 4 voturi garantate din familia mea,voi vota si PNL dar la consilieri.Sper sa nu se supere nimeni.
    O seara frumoasa tuturor si slava lui D-zeu ca in sfarsit avem un om serios de votat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor care aveti curajul de a comenta va dau un singur argument care pe mine unul ma face sa-mi dau votul acestui om.
    Faptul ca isi va finanta singur campania fiind de departe cel mai puternic din pv financiar din aceasta zona a Olteniei, este garantia ca nu va fi sclavul mafiotilor care ar vrea sa sponzorizeze unii candidati de paie.Asa s-a vandut Calafatul in acesti 8 ani.Pentru recuperarea sponzorizarilor din campanie inzecit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne trezim oameni buni si sa alegem un om serios . Cine este serios in viata personala, cu cei din jur si cu munca sa, va fi un primar bun.

    RăspundețiȘtergere