restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 15 iunie 2012

15 - 17 IUNIE 2012 ! ,,FESTIVALUL BERII " la Calafat !

In perioada 15-17 Iunie la Calafat , in Centrul Civic va avea loc evenimentul ,,FESTIVALUL BERII " - prima editie !
Evenimentul va fi identic cu Zilele Municipiului Calafat desfasurate in luna Mai , formatii celebre, tiribombe, carusele , mancaruri traditionale  , foc de artificii si multa , multa distractie !
Acest festival este oferit si sponzorizat de Vision Improve in colaborare cu Bere Timisoareana .

 DE RETINUT : Ptr. cei din strainatate le recomandam site-ul Calafat Live , unde pot urmarii imagini in direct si in timp real din Centrul Civic , locul de desfasurare al acestui festival .

DISTRACTIE PLACUTA SI VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE !

24 de comentarii:

  1. Mulţumesc pentru recomandare şi Doamne ajută pe mai departe Primarului Mircea Guţă ! ( P.S. ca semn de reciprocitate , te rog să pui la adrese utile şi Calafat live. Aşa am făcut cu siteul Adevarul de Calafat şi eu ! ) Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e rau ca oamenii sa se distreze nitel dupa tensiunile politice din ultimul timp...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ieri parvan a inceput sa injure pe mircea guta ca a dat oameni afara si ca numai angajeaza pe niciunul o perioada . era cu 2 oameni langa el si il injura eu eram putin mai la vro 2 metri de el dar nu sa ferit . parvan este tot al P.D.L.-ului de injura asa sau al P.S.D.-ului .

      Ștergere
  3. va mai dadeau voua ailalti daca ieseau poate FESTIVALUL NERVII .............bine dracu ca nu au iesit

    RăspundețiȘtergere
  4. Un program unde gasim si noi ?? sa stim cine, cand si la ce ora canta ?? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru Valy si cei interesati :

    Sambata seara va concerta Anda Adam
    Duminica seara va concerta Compact
    Ora de incepere este 21.00

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. tu il injuri si el isi face treaba...foarte bine guta fa sa moara dusmanii si adeptii lu adelica.clanu lu adelica e mai ofticat decat al lui emil popa,ca nuau putut sa te dea jos de pe scaun.bafta guta

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. bravo Guta da-le clasa ai inceput sa faci campanie pentru alegerile din 2016 din data de 15 iunie 2012 !!! Si toti tembelii se mai mira cum faci tu de esti iubit de lume si ii bati cum se spune la carti ,,la qru gol "
    iti mai prevad inca vreo 3-4 mandate de acum incolo fara nicio problema si adversarilor tai vreo 3-4 mega umilinte mult mai mari ca cea de pe 10 iunie .

    RăspundețiȘtergere
  10. Mircea Guta va fi ca Mazare de la Constanta si ca Marin de la Cetate daca isi va reorganiza echipa de la Primarie si D.S.U.P.! Va spun ca niciunul dintre cei vechi nu-l ajuta sa vina in favoarea lui cu ceva nou . Vin doar cu minciuni si sa se puna ei bine cu Primarul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cine sa faca parte din noua echipa? stanciu, chirita etc.etc.

      Ștergere
  11. cei vechi din mandatul trecut

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnilor,fara nici un fel de exagerare,trebuie sa recunoastem ca Guta este foarte abil din punct de vedere politic insa credibilitatea lui este distrusa de oamenii care il sfatuiesc si care se afla in preajma lui.
    Daca actualul primar va reusi sa aduca aproape de el o echipa de profesionisti,de oameni integri,morali,drepti,fara interese,apreciati de comunitate,va spun ca urmatoarele 5 mandate va ramane primar.
    Intelegem ca are anumite obligatii,este normal,fata de cei care l-au sustinut in campanie,dar,incet,incet,trebuie sa isi imbunatateasca imaginea.
    Dupa parerea mea va trebui sa ii treaca in linia a doua sau a treia pe Pirvan,George Lungu,Usurelu,Teri si altii si sa isi faureasca o imagine impecabila.
    Se va convinge de oportunisti si profitori si dupa achitarea obligatiilor a trebui sa renunte la ei.
    Desi nu l-am votat acum,insa il respect ca primar castigator,iar daca va tine cont de recomandarile mele o sas-l respect si ca om

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te stimez domnule , asa este si iti dau dreptate ! eu am fost si sunt cu mircea guta ,dar foarte multi sufera din cauza lui parvan si a lui george lungu ca pe unde se duc le zic oamenilor care au votat cu mircea guta ca nu au voat cu el ,sau mai rau ii dau afara si nici ca zilieri numai au loc ! usurelu si terry ureche nu au treaba cu primarul ca nu lucreaza in primarie ! nu te cunosc dar imi place comentariu dumitale !

      Ștergere
    2. Daca Mircea Guta isi va reface echipa si sa mai scuture uscaturile de pe langa el asa cum ar fi normal va lua Primar si peste 20 de ani va fi ca si Marin de la Cetate ! Mircea Guta in timpul campaniei ,ar pleca din Calafat in vacanta ,asa o garantez eu fara nici-o problema ! il are langa el pe Doru Mituletu care este un om deosebit si stie ce are de facut si se zbate foarte mult pentru oras ! Succes si va doresc spor la munca !

      Ștergere
    3. ba nene ne lasi cu Mituletu ? infantil iti spune ceva ?

      Ștergere
  13. Asta seara am vazut in Calafat,oameni fericiti,oameni zimbind,salutindu-se si comunicind.Nu am mai vazut asa ceva de pe vremea osiosului.Felicitari Mircea !

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. ieri gigi parvan prin oras il injura pe mircea guta ca nu mai angajeaza la primarie .gigi parvan are de angajat oameni si primarul numai vrea sa angajeze ca a oprit angajerile . celui de la 3;05 lemne am ca stau la bloc si renelul sa moara de foame .

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. baietii ajunge cu pupaza ,ca au trecut alegerile

    RăspundețiȘtergere
  18. iar in blocul primarului este apa calda. prosop cred ca are, asa ca mai usor cu limbareala.

    RăspundețiȘtergere
  19. njnele vezi ca atenteaza la locul tau

    RăspundețiȘtergere