restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 24 septembrie 2012

Gabrilea Vranceanu Firea si-a depus adeziune la PSD .

Gabriela Vrânceanu Firea a intrat în politică. Fosta vedetă de televiziune s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD).


După ce a lucrat 22 de ani în televiziune, Gabriela Vrânceanu Firea a decis să facă o schimbare radicală în plan profesional. Astfel, după ce săptămâna trecută a anunțat că a părăsit trustul Intact, vedeta a făcut astăzi un anunț soc: a intrat în politică.
"Acum 22 de ani intram în presă cu emoție și cu dorința de a spune ceva frumos și nu doar de a fi o prezență. Anul acesta am împinit 40 de ani și am dorit să schimb ceva în profesia mea, așa că am intrat într-un domeniu pe care de foarte multe lori l-am criticat. M-am gândit că în presă am atins maximul și am vrut , ca la 40 de ani, să pornesc de la zero în domeniu în care aș putea să realizez câteva lucruri, dată fiind experiența mea în relația cu cetățenii. Și asta pentru că de-a lungul anilor în care am lucrat în presă am avut de-a face cu toate categoriile de români, de la cei săraci până la bogați. Deși am un statut financiar liniștit, nu pot să uit că am pornit dintr-o familie cu patru copii, că am avut multe nevoi, așa că aș putea să am un cuvânt de spus în acest domeniu", a declarat Gabriela Firea  în momentul în care a anunțat că a intrat în PSD.
 Gabriela Vrânceanu Firea a spus ca se gandeste serios la o candidatura in Parlamentul Romaniei pe listele USL , dat fiind faptul ca are niste proiecte sociale pe care ar vrea sa le promoveze .

4 comentarii:

  1. Ninele inscriete si tu in psd cu Mugurel si cu Sandu Parvan

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai exista P.S.D. la Calafat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Panarama strambeanu-stirea asta!! Barbasu nu se racise bine in mormant ca ea si-o tragea cu ala de la Voluntari. CURVA CA TOTI USLAMISTII!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. tu nu te duci stanciule la Psd??

    RăspundețiȘtergere