restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 20 septembrie 2014

NEWS ALERT: Calafeteni infectati cu virusul West Nile ! Asta este picatura care a umplut paharul ! Cetatenii revoltati cer DEMISII si RASPUNDERI in Administratia Calafeteana !

West Nile la Calafat
INCREDIBIL si totusi ADEVARAT, două cazuri de infecţie cu West Nile au fost descoperite de medicii epidemiologi în judeţul Dolj la Calafat ...unde altundeva ?!. Virusul se transmite prin înţepătura de ţânţar şi poate fi extrem de periculos dacă bolnavul nu se prezintă la doctor în timp util.
Pacientii diagnosticaţi cu virusul West Nile sunt din Calafat si au fost internati în secţia de boli infecţioase. Ei au fost externati cu o stare de sănătate bună, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj.
Specialistii epidemiologi spun ca nu există un tratament specific pentru virusul West Nile, motiv pentru care testarea se efectuează doar în cazul pacienţilor care prezintă simptome severe. În cazul manifestării de simptome de severitate medie, starea pacientului se îmbunătăţeşte după câteva zile în absenţa unui tratament. În cazul simptomelor severe, se recomandă prezentarea de urgenţă la camera de gardă. În general, este necesară spitalizarea pacientului şi tratarea cu medicaţie intravenoasă. „Noi continuăm monitorizarea infecţiei cu virusul West Nile până la data de 31 octombrie”, a declarat dr. Ştefan Popescu, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.
PS:
 Ziarul Adevarul de Calafat, portavocea calafetenilor , prin articolele tip ,,SOS" scrise de-a lungul timpului, a avut dreptate inca o data in ceea ce priveste pericolul iminent reprezentat de problema tantarilor care in niciun an nu a reprezentat o prioritate pentru administratia calafeteana, ci o perpetua bataie de joc la adresa minimului confort ce ar trebui asigurat cetatenilor din acest municipiu.
Ieri, 19 Septembrie 2014, Calafatul a devenit pentru a n'spe mia oara in ultimele luni, subiect extrem de negativ in toata presa nationala, iar problema pare sa le depaseasca pe toate celelalte.
Esti dobitoc si cretin te poti resemna cu tot ceea ce se intampla, dar daca ai coloana vertebrala si creier, ai atitudine , nu poti sa treci cu vederea aceste grave lacune ale administratiei calafetene din ultimii ani .
Nicio localitate din Romania care este riverana unei ape curgatoare , dar absolut niciuna, inafara de Calafat, datorita incompetentilor care gestioneaza aceasta dealtfel minuscula problema, pentru altii, pe plan local au facut-o mega-super-extra sau cum se spune in popor ,, din tantar au facut armasar ". Craiova riverana Jiului, Pitestiul riveran Argesului, Slatina riverana Oltului, Severinul riveran Dunarii, Giurgiul riveran Dunarii si exemplele pot continua , la ei cum dracu se poate rezolva in fiecare an problema tantarilor si la Calafat, NU ???
Pentru unii e cert ca administratia reprezinta o palarie prea mare in orice domeniu, ce e tragic, e ca nu sufera ei ci mii de cetateni platitori de taxe si impozite degeaba ->

3 comentarii:

 1. Asta mai lipsea?
  Ma intreb cum de nu le este rusine sa mai dea ochii cu noi ?
  Ar trebui sa mergem la primarie sa le aratam micutii cu zeci de muscaturi pe corp .
  Trebuie sa luam totusi atitudine fiindca ei maine vor uita de aceasta problema.

  RăspundețiȘtergere
 2. este pur si simplu revoltator , nici in Delta nu am trait asemenea traume

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt bulgarii langa voi care au pistoale la liber.Luativa si tragetile una in cap la ai din fruntea primariei.
  Niste tembeli

  RăspundețiȘtergere