restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 8 ianuarie 2015

CRAIOVA a fost mereu cosmarul STELEI ! Adevarata fata a echipei STEAUA de-a lungul anilor ! Fault cumplit al lui Lăcătuş la Chivu în STEAUA-CRAIOVA 1999. Vezi reacţia incredibilă a "Fiarei"! Imediat a urmat Ardeleanu

Remember / www.dolcesport.ro va ofera imagini filmate la meciul  Steaua - Universitatea Craiova jucat in Ghencea in martie 1999, cand Marius Lacatus (34 de ani la acel moment) l-a lovit violent pe Cristi Chivu (19 ani), fara ca arbitrul sa intervina, asa cum se intampla si in prezent cand aceasta mizerabila echipa castiga meciurile importante doar prin arbitri de casa ,100% cumparati cu zeci de mii de euro. Peste numai o luna, pomanagiul Lacatus avea sa il loveasca violent si pe Ardeleanu, de la FCM Bacau, provocandu-i o dubla fractura transversala de tibie si peroneu si rupere de ligamente

www.dolcesport.ro a gasit inregistrarea partidei Steaua - Universitatea Craiova, disputata acum 16 ani, pe 6 martie 1999. Dincolo de meciul propriu-zis, terminat cu ,,victoria" aranjata cu bani a "ros-albastrilor", o faza petrecuta in minutul 39 ne-a atras atentia.
Este vorba despre o intrare criminala avuta de Lacatus asupra lui Cristi Chivu, nesanctionata de arbitrul Sorin Corpodean, care a lasat jocul sa continue, fara sa acorde niciun cartonas. Dupa un minut in care a stat pe gazon, Chivu s-a ridicat si a parasit singur terenul, schiopatand.
Peste numai o luna, pe 21 aprilie 1999, Lacatus a recidivat cu un fault groaznic asupra lui Vasile Ardeleanu, de la FCM Bacau. Acele imagini sunt binecunoscute.
Secventele care insa nu se mai stiu sunt cele pe care www.dolcesport.ro vi le ofera mai jos, din meciul Steaua - Craiova, cu momentul intrarii criminale a lui Lacatus la foarte tanarul Chivu.
La Steaua mai jucau, printre altii, Ritli, Miu, Belodedici, Lutu, Trica, Rosu si Ionel Danciulescu. Pentru "Stiinta" evoluau, printre altii, Tiberiu Lung, Chivu, Papura, Frasineanu si Claudiu Niculescu. 
Aceasta echipa Steaua de la infiintare si pana in prezent a fost non-stop favorizata fie de unii cretini umflati de la Bucuresti din conducerea armatei fie de patronii care au cumparat arbitrii fara nicio jena , cel putin pentru meciurile importante de care Steaua nu ar fi putut trece prin jocul de pe teren .
Aceasta a fost, este si va fi adevarata fata a echipei Steaua , atat timp cat la conducerea FRF nu va veni un sef incoruptibil care sa taie in carne vie in breasla arbitrilor spagari .
Majoritatea oamenilor de fotbal, fie comentatori sportivi, analisti sau simpli microbisti considera la unison ca in Romania, fotbalul a ajuns datorita acestor mizerii promovate de Steaua , la un nivel submediocru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu