In curand, la Calafat in centrul vechi se va deschide un restaurant de lux, care va revolutiona din toate p.v. piata pe acest segment in urbea de la malul Dunarii.
Imobilul care va gazdui restaurantul si care a fost construit in perioada interbelica, cu o arhitectura interioara si exterioara deosebita , a fost cumparat in 2014 de o familie extraordinara de intreprinzatori locali si mai apoi complet renovat si amenajat in stil clasic baroc.
Acesti oameni au facut o adevarata bijuterie din vechea locatie peste care patina timpului isi lasase urme adanci dar care pastreaza si acum ceva din farmecul vremurilor boeme de odinioara.
Pentru a desavarsi complet stilul clasic baroc al restaurantului, proprietarii au achizitionat mobilierul interior exclusiv din Italia, unde au beneficiat si de consultanta de specialitate din partea magazinului.
Pe langa mobilierul de calitate si materialele folosite la amenajarea spatiului interior sunt din gama Premier-Lux , un aspect important ce denota din partea proprietarilor un respect deosebit pentru viitorii clienti care vor trece pragul acestui restaurant.
Locatia este structurata pe doua nivele, parter si etaj.
La parter va functiona barul de zi iar sala de la etaj a restaurantului va fi folosita exclusiv pentru evenimente deosebite.
Aceasta locatie care cu siguranta va fi etalonul bunului gust, al rafinamentului si al serviciilor ireprosabile va oferii clientilor o gama de meniuri mult diversificata peste ceea ce este in momentul de fata la Calafat, la preturi fara concurenta.
Adevarul de Calafat ureaza de pe acum proprietarilor, deplin succes al afacerii si clienti super multumiti asa cum numai ei stiu sa o faca !
Imobilul care va gazdui restaurantul si care a fost construit in perioada interbelica, cu o arhitectura interioara si exterioara deosebita , a fost cumparat in 2014 de o familie extraordinara de intreprinzatori locali si mai apoi complet renovat si amenajat in stil clasic baroc.
Acesti oameni au facut o adevarata bijuterie din vechea locatie peste care patina timpului isi lasase urme adanci dar care pastreaza si acum ceva din farmecul vremurilor boeme de odinioara.
Pentru a desavarsi complet stilul clasic baroc al restaurantului, proprietarii au achizitionat mobilierul interior exclusiv din Italia, unde au beneficiat si de consultanta de specialitate din partea magazinului.
Pe langa mobilierul de calitate si materialele folosite la amenajarea spatiului interior sunt din gama Premier-Lux , un aspect important ce denota din partea proprietarilor un respect deosebit pentru viitorii clienti care vor trece pragul acestui restaurant.
Locatia este structurata pe doua nivele, parter si etaj.
La parter va functiona barul de zi iar sala de la etaj a restaurantului va fi folosita exclusiv pentru evenimente deosebite.
Aceasta locatie care cu siguranta va fi etalonul bunului gust, al rafinamentului si al serviciilor ireprosabile va oferii clientilor o gama de meniuri mult diversificata peste ceea ce este in momentul de fata la Calafat, la preturi fara concurenta.
Adevarul de Calafat ureaza de pe acum proprietarilor, deplin succes al afacerii si clienti super multumiti asa cum numai ei stiu sa o faca !
haideti mai repede cu deschiderea ca ne-am saturat de infectiile astora din oras unde nu se respecta nici cea mai mica norma de igiena. Dsp-ul vine in control isi umfla matu si pleaca spunand ca totul e in ordine .
RăspundețiȘtergeredar meniul zilei o sa faca ?
as vrea un raspuns daca se poate
Da,va fi si meniul zilei la acelasi pret ca in oras ,dar mult mai aspectuos , diversificat si pregatit in conditii igienico- sanitare net superioare.
RăspundețiȘtergeresa puneti si niste poze ca sa vada si concurenta cum se face o afacere sa-i stea ca la unii nu faci diferenta dintre bucatarie si wc la capitolul mizerie
RăspundețiȘtergereCOPIII ACESTIA TREBUIESC CLONATI !
RăspundețiȘtergereBRAVO LOR , ABIA ASTEPTAM SA VENIM LA VARA IN TARA SI SA MANCAM ACOLO UN MENIU TRADITIONAL ROMANESC.!
VA PUPAM DIN LONDRA IONUT& GASCA