restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 19 ianuarie 2015

Un adevarat ,,comando" politic format din tineri se pregateste sa dea lovitura decisiva la Primaria Calafat

Primaria Calafat
De cateva luni bune in mediul politic de la Calafat, in spatele usilor inchise si intr-o discretie maxima, se pregateste un adevarat ,,comando" pentru o lovitura de anvergura la nivelul administratiei calafetene .
Momentul propice pentru declansarea desantului este inca in discutie, dar cert este faptul ca exista un culoar  extrem de permisiv si cu multe asteptari din partea calafetenilor , in special a tinerilor ignorati si prigoniti sistematic in ultimii ani .
Echipa de tineri ambitiosi si impermeabili la coruptie are deja un program structurat pe cateva directii prioritare in ceea ce priveste administrarea urbei .
Ea este formata din personaje cu experienta , capabile sa redea cetatenilor increderea in principala institutie a municipalitatii prin eradicarea totala a coruptiei din randul sefilor de compartimente din cadrul Primariei, transparetizarea totala a cheltuielilor efectuate din banii contribuabililor , efectuarea in regim de urgenta a unor proiecte cu finantare din partea UE in ceea ce priveste dezvoltarea pe cat posibil a turismului de wekend in aceasta zona cu precadere in perioada sezonului estival si atragerea a catorva investitori seriosi care sa creeze locuri de munca si nu minciuni si amagiri ca in ultimii ani , ani caracterizati de o crasa demagogie si de amatorism ieftin .
S-a ajuns deja in punctul critic din care asa nu se mai poate continua sub nicio forma, a venit timpul unui ,,RESET" consistent .
Clepsidra a fost intoarsa...

Vom reveni cu amanunte in urmatoarele zile

3 comentarii:

  1. hmm, sa fi ajuns valul schimbului de generatii impus de madam Nulland si la Calafat ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie inlocuiti toti angajatii din primarie care taie frunze la caini si slava domnului sunt extrem de multi si stau ca sardelele prin birouri.
    Singura persoana cu care poti discuta serios din primarie este viceprimarul Mituletu restul sunt obositi de la ora zece.

    RăspundețiȘtergere