restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 11 martie 2015

Melodia formatiei Voltaj pentru Eurovision este PLAGIAT ?! ,,A da cu mucii in fasole" exact cand ti-e lumea mai draga , meniu traditional romanesc.

Desi organizarea finalei nationale Eurovision de la Craiova a fost de nota 10+, alegerea melodiei participante din partea Romaniei a fost mai mult decat neinspirata.
A alege un cantec de leagan sa te reprezinte la Eurovision , o melodie ale carei versuri si coregrafie te fac de ras ca tara scotand in evidenta dramele traite in foarte multe familii, este de domeniul psihozei.
Ca jurat trebuia sa ai ceva probleme la ,,mansarda" sa alegi o astfel de melodie si sa nu votezi la unison melodia Luminitei Anghel.
Ce sa vezi, pe deasupra melodia formatie Voltaj este PLAGIAT.
Lumea muzicala acuză formația românească că a copiat melodia unei trupe din Statele Unite ale Americii, lansată în urmă cu 11 ani. De altfel, rockerii se gândesc să facă pentru competiția din Austria o variantă în engleză a piesei, care stă în spatele unei campanii sociale de amploare.
Piesa cu care formația Voltaj a câștigat selecția națională a fost pusă la zid, după ce oamenii și-au dat seama de asemănările între ea și melodia "I Could Sing of Your Love Forever", ce aparține fostei trupe Delirious, compusă din Martin Smith, Stuart Garrand, Tim Jupp, Jon Thatcher, Stew Smith și Paul Evans. Proiectul muzical american a activat între 1992 și 2009 și a fost lansat cu artiști desprinși din trupa de rock creștin "The Cutting Edge Band".
Acest lucru  presupune imediat descalificarea si trimiterea Luminitei Anghel sa ne reprezinte .
Dar, traim in Romania si aici totul se desfasoara dupa reguli proprii, asa ca avem toate sansele ca anul acesta la Eurovision , mergand cu plagiatul sa luam ultimul loc...de ce nu, o performanta si asta dupa atatia ani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu