restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 21 aprilie 2016

Sorina Mihaela Kandinsky si mini-vedetele ei de la Pinky Dance Studio au dus Calafatul pe primul loc la concursul de dans organizat la Craiova de catre ISJ Dolj

Pinky Dance Studio-locul I- concurs dans-ISJ
Azi, 21.04.2016, ISJ Dolj a organizat la Craiova un extraordinar concurs de dans si interpretari solo si duo, care a cuprins peste 400 de momente sustinute pe parcursul a catorva ore .
LA ACEST MEGA CONCURS, ELEVII DIN CADRUL CLUBULUI DE DANS PINKY DANCE STUDIO, AU CASTIGAT , 3 LOCURI 1, SI 3 CUPE PENTRU PRESTATIA LOR EXTRAORDINARA, PE CATEGORIA DE VARSTA CLASELE, 1-4 SI 5-8, COPIII PROVENIND DE LA SCOLILE DIN CALAFAT SI PISCUL VECHI! 
ACESTE ,,STELUTE" AU CONCURAT ALATURI DE ALTE ZECI DE TRUPE, IN CONCURS FIIND INSCRISE, ASA CUM AM ARATAT MAI SUS, PESTE 400 DE NUMERE, JURIUL AVAND O MUNCA TITANICA IN A DELIBERA! 
COMPETITIA A FOST LA UN NIVEL FOARTE RIDICAT, INSA COPII DIN GRUPUL PINKY AU FOST DE DEPARTE CEI MAI BUNI. AU BATUT ECHIPE CU RENUME, DE LA LICEUL CAROL, ELENA CUZA, FRATII BUZESTI, SC CU PROGRAM SPORTIV PETRACHE CHITU, ETC, SI TOATE CELELALTE SCOLI DIN JUDET. 
MENTIONAM CA ACUM 2 SAPTAMANI, ELEVII ACELUIAS GRUP S-AU INTORS ACASA CASTIGATORI, EI ACUMULAND 8 MEDALII DE AUR SI 2 DE ARGINT LA FESTIVALUL NATIONAL DE DANS "ARTI FEST" !

PS. Toate aceste realizari extraordinare pentru imaginea Calafatului, nu ar fi fost posibile fara munca titanica si daruirea fara limite a tinerei profesoare Sorina Mihaela Kadinsky si a ,,stelutelor "ei, acum cu rang de mini-vedete la nivel judetean, nu doar local !

Echipa Adevarul de Calafat felicita public pe acesti minunati copii si pe profa lor, Sory M. Kadinsky pentru performanta extraordinara dobandita atat pentru ei cat mai ales pentru imaginea Calafatului !
Bravo !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu