restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Toate sondajele si parasondajele profesioniste facute la Calafat in ultimele doua luni, il arata pe Emil POPA castigator detasat pentru functia de Primar al Calafatului

Toate sondajele si parasondajele facute in municipiul Calafat de mai toate partidele, partiduletele si ONG-uri in ultimele doua luni, arata un lucru extrem de clar, calafetenii vor o schimbare radicala, nu perpetuare.
Detasat in fruntea plutonului se afla ing-ul Emil POPA, managerul celei mai apreciate societati din domeniul agricol din aceasta zona, societate care are in arenda terenul agricol a peste 2.000 de proprietari si care a primit de-a lungul ultimilor ani numeroase premii de excelenta la nivel national si judetean.
Activitatea extraordinara a d-lui Emil POPA ca manager la SC Moara Calafatului se poate constata in fiecare an, zi de zi, luna de luna , mergand la fata locului sau prin simpla aruncare a unei priviri obiective asupra terenurilor apartinand acestei societati , care sunt in imprejurul Calafatului .Ramai total impresionat!
Acest OM a reusit in tot ceea ce si-a propus si a reusit nu oricum, ci in conditii strict legale !
Calafetenii prin votul lor in aceste sondaje se vede foarte clar ca stiu sa aprecieze oamenii de foarte buna calitate, din pacate mai sunt si unii concetateni de-ai nostri care se lasa ademeniti de mita electorala.
Dupa degringolada si harababura din ultimul timp, calafetenii cinstiti vor pune primarul daca vor iesi masiv la vot !

PS.
Promiteti-le la toti ca ii votati pentru a-i deruta si nu uitati ca in cabina de vot nu va vede nimeni , acolo sa votati in asa fel incat ulterior sa nu va fie rusine de alegere si sa va puteti uita cu demnitate dimineata in oglinda !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu