restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 3 iunie 2016

Operațiune fără precedent a serviciilor în ziua alegerilor.SRI, DIPI si DNA cu ofiteri si agenti sub acoperire pe teren .

Alegerile locale - ediția 2016 - vor fi cu totul și cu totul speciale. Pe
 
lângă legea electorală care a dat impresia de blocaj total chiar când era nevoie de publicitate maximă pentru prezentarea ofertelor electorale. La astea se adaugă și constrângerile financiare care au făcut ca partidele și candidații să apeleze la artificii nu întotdeauna în conformitate 100% cu legea.
Surse judiciare și nu numai susțin ca pentru ultima saptamana de campanie electorala si cu precadere in ziua alegerilor s-a făcut o mobilizare totală în cadrul serviciilor. Nu este vorba doar de Poliție sau Jandarmerie care vor acționa oricum cu efective sporite dat fiind gradul de alertă specific unor asemenea zile, ci și de ofiteri si agenti sub acoperire ai SRI și DIPI plus sporirea prezenței în serviciu a poliției judiciare a DNA.
Mai multe zeci de dosare aflate în lucru cu ocazia acestor alegeri locale merg spre finalizare chiar în ziua votului astfel de mișcările celor implicați sunt monitorizate. Dată fiind miza uriașă în cazul unor primării, dar și negocierile ulterioare pentru formarea consiliilor județene sunt așteptate ”mișcările riscante” ale celor interesați.
În cazul primăriilor problemele mari apar în ziua votului, în timp ce la consiliile județene ”problemele” apar ulterior în cadrul negocierilor dure pentru șefiile acestora.
La Calafat deja sunt vizate,spun sursele noastre,  un numar de 7 persoane pentru care exista indicii rezonabile ca pentru a influenta votul pentru anumiti candidati folosesc si alte mijloace, altele decat cele legale.
,,...exista o persoana din staff-ul unui partid identificata ca ,,pivot de campanie", care pe parcursul campaniei electorale, desi are o singura masina personala, a folosit mai multe autoturisme pentru deplasare la anumite adrese de pe raza municipiului, in interes electoral. La adresa sa exista si alte indicii sustenabile.", ne-a declarat o sursa sub protectia anonimatului.

Un comentariu:

  1. Foarte bine sper ca datorita acestor masuri sa avem parte de rezultate cit mai puțin viciate de fraude electorale.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere