restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 7 decembrie 2017

INCREDIBIL : In primavara lui 2017 Primaria Calafat dorea demolarea Hotelului Carpati, cel mai frumos simbol al perioadei interbelice din aceasta zona !

Adevarul de Calafat a intrat zilele acestea in
Hotel Carpati Calafat
posesia unei informatii incredibile vis-a-vis de o corespondenta purtata in martie 2017 cu firma Shamrock din Sinaia, proprietarul actual al Hotelului Carpati din Calafat.
Sursa noastra din cadrul Primariei Calafat ne-a declarat ca proprietarii hotelului au trimis in primavara o corespondenta in care isi aratau disponibilitatea pentru a vinde municipalitatii acest simbol, la o suma foarte rezonabila si mult sub pretul de cumparare.
Insa, ce sa vezi , nebunii din primaria Calafat au formulat un raspuns incredibil si total impotriva vointei calafetenilor si a oamenilor de cultura din acest municipiu vis-a-vis de acest simbol incontestabil, citam ; ,,...daca nu il veti renova, primaria Calafat va poate sprijinii in obtinerea autorizatiei de demolare ." 

Numai ca, datorita presiunii exercitate de presa locala nepupincurista, vis-a-vis de necesitatea imperioasa de cumparare a acestui simbol de catre primaria Calafat si apoi trecerea la renovare pe fonduri europene, lucrurile au luat o intorsatura fericita pentru calafeteni, in sensul ca Primaria s-a sucit la 180 de grade si acum doreste cumpararea hotelului ,,Ionita Marincu",actual Carpati .
Asta inseamna ca acest simbol incontestabil al Calafatului are o sansa enorma de a fi readus la viata si redat circuitului turistic in maxim 3 ani !

PS. Asa cum noi am fost cei care am declansat si sustinut dezideratul ,, S.O.S Salvati Hotelul Carpati !" , va promitem ca vom veghea si de acum incolo pentru ducerea la bun sfarsit a acestui mega proiect , cu adevarat benefic pentru comunitatea noastra.

PS. Dragi calafeteni cu sufletul curat si inima alaturi de orasul vostru, altadata considerat un colt de rai de catre turisti, noi, Adevarul de Calafat si colegii nostri de la celelalte ziare afiliate, fidele doar interesului comun al dezvoltarii comunitatii noastre, de ani de zile ne luptam cu acesti indivizi certati cu legea si opozanti pe fata ai dezvoltarii acestui municipiu si se pare ca datorita sprijinului dvs. si al institutiilor statului, suntem pe drumul cel bun !

2 comentarii:

  1. Cei din primărie vor bani din orice și cu orice preț. Pentru ei nu exista simbolurile orașului, exista doar vaci de muls.Mai nou se fura intre ei, ca de-aia pleca cotea

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei din primărie vor bani din orice și cu orice preț. Pentru ei nu exista simbolurile orașului, exista doar vaci de muls.Mai nou se fura intre ei, ca de-aia pleca cotea

    RăspundețiȘtergere