restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 31 ianuarie 2014

Sedinta Consiliului Local Calafat din 30 ianuarie 2014 s-a lasat cu scantei si manevre murdare .S-a dorit schimbarea secretarului Primariei .VEZI VIDEO

Mladen Florin- secretarul Primariei Calafat
Aseara incepand cu ora 18.00 a avut loc sedinta Consiliului Local Calafat, o sedinta deloc in interesul
cetatenilor ci una a reglarii unor ,,conturi" intre diferite persoane si grupuri .
Consilierii locali s-au intalnit in sedinta ordinara pentru a discuta mai multe proiecte de pe ordinea de zi, sedinta de la care, insa, nu au lipsit acuzele intre opozitie si putere.
Cum unul din punctele fierbinti de pe ordinea de zi se referea la acordarea calificativelor pentru secretarul Primariei Calafat, dl. Mladen Florin, au si aparut disensiunile intre putere si opozitie, culmea,secretarul fiind aparat pe buna dreptate si cu argumente solide de catre grupul consilierilor PSD aflati in opozitie si de  2 consilieri din cei 3 ai PDL.
Desi votul a fost ,,secret" acuzele ce au urmat , au dovedit fara echivoc ca s-a dorit schimbarea secretarului Primariei Calafat , dealtfel un jurist cu multa experienta si onoare, de catre grupul consilierilor PNL(8)+ PP-DD(1) +PD-L( 1 din 3).
Votul a aratat astfel :  - 6  Voturi pentru calificativul Foarte Bine ( FB)
                                   - 1  Vot pentru calificativul  Bine (B)
                                   - 10 Voturi (aranjate dinainte si rau intentionate) pentru calificativul Nesatisfacator

Acest vot de blam nejustificat impotriva secretarului Primariei dovedeste ca s-a incercat operatiunea ,,aratarea pisicii " pentru dl. Mladen Florin ,acest lucru echivaland cu o tentativa de santaj, asa cum ne-au declarat unii consilieri ulterior defasurarii acestei sedinte.
Votul majoritar de ,,nesatisfacator" conform legislatiei inseamna inlocuirea din functie dar ...dupa ce si-au dat seama ca s-au jucat cu focul si deja ii ajunse-se la talpi flacara, consilierii din gasca celor care au votat negativ , au inceput sa o dea la intors , cazand intr-un penibil de nedescris .
Cum toate acestea parca nu ar fi fost indeajuns , spiritele s-au incins aproape de sfarsitul sedintei cand a venit vorba despre un punct de pe ordinea de zi unde urma sa se arunce iar bani pe fereastra pe o a doua expertiza pentru acelasi obiectiv ,in speta fosta Scoala de meserii a Colegiului Tehnic ,,Stefan Milcu" de pe strada N. Balcescu la NR.10.
Mentionam faptul ca in anul 2013 acest obiectiv s-a mai expertizat o data platindu-se o suma consistenta, rezultatul fiind unul care naste mari semne de intrebare , acela al demolarii partiale.
Cea mai pertinenta luare de pozitie vis-a-vis de acest obiectiv a venit din partea fostului Primar ,Petre Traistaru, actualmente consilier al PSD,care a sustinut ca aceasta cladire trebuie renovata si data in folosinta si nu demolata , afirmand totodata ca daca exista interes din partea cuiva pentru a fi pusa la pamant, expertul va trece in raport acest lucru , citam ,, ...expertul iti va trece ce vrei " .












4 comentarii:

  1. Si cine ar trebui sa aprobe comentariile ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt incompatibili Draghici Radu(poate sa voteze bugetul spitalului), Usurelu George(poate sa voteze bugetul echipei de fotbal), Cotea Mihai(poate sa voteze bugetul bisericii)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Au pus ochii pe secretar acum. Nu o fi vrut sa-i pupe mana primarului .

    RăspundețiȘtergere