restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 29 martie 2013

DRAGNEA : Se vor debloca angajarile din sistemul de stat .VEZI AICI detalii :

Liviu Dragnea-vicepremier
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, că Guvernul lucrează la un pachet legislativ care prevede şi ca angajările în administraţia locală să se facă "unu la unu", el arătând că această măsură trebuie adoptată rapid pentru că multe instituţii locale care nu mai au suficient personal.

"Trebuie să adoptăm rapid măsura asta, pentru că sunt foarte multe instituţii locale care nu mai au suficient peronal. S-a ajuns la situaţii nepermise, sunt primării de comună care mai au trei sau patru angajaţi, cu primar cu tot. Nu va fi o măsură singulară, lucrăm la un pachet în aşa fel încât să putem debloca angajările unu la unu, dar în acelaşi timp să continuăm procesul început la nivel central de scădere a cheltuielilor cu personalul şi cu bunurile şi serviciile", a spus Dragnea.
El a precizat că măsura se referă strict la administraţia locală deocamdată, iar ea va fi adoptată într-un termen "rezonabil", menţionând că "nu discutăm de luni de zile".
Dragnea a spus că şi administraţia centrală trebuie să finalizeze un proces de reaşezare a funcţiei publice şi de reducere a cheltuielilor de personal şi a ceheltuielilor cu bunurile şi serviciile pentru că în ultimii ani au fost date normative de personal numai pentru administraţia locală, ceea ce a fost incorect.
sursa: Mediafax

Niciun comentariu: