restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 2 iulie 2013

Ministrul bulgar al transporturilor placut surprins de traficul intens pe podul Calafat-Vidin

Podul Calafat-Vidin
Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Ministrul bulgar al transporturilor Danail Papazov s-a
declarat marţi placut surprins de traficul intens pe podul Calafat-Vidin, subliniind că acesta depăşeşte cu mult aşteptările.
Aflat la Plovdiv, ministrul bulgar a comentat, între altele, traficul din primele zile, după inaugurarea podului la 14 iunie. Într-una dintre aceste zile, podul a fost traversat de 2.000 de vehicule, a spus Danail Papazov. El a precizat totuşi că, de la 1 iulie, se aplică taxe pentru traversarea podului şi că la sfârşitul săptămânii următoare vor fi date mai clare cu privire la eficienţa acestuia.

Primarul oraşului Vidin, Ghergo Ghergov, a declarat marţi pentru Agerpres că este foarte mulţumit de deschiderea podului, indicând totodată că, în ultimele două săptămâni, mulţi concetăţeni de-ai lui au vizitat România, iar mulţi români au venit la Vidin. Ghergov a mai afirmat că discută cu autorităţile din Calafat ideea ca cele două oraşe să lanseze o linie a transportului urban Vidin-Calafat cu autocare care pleacă la fiecare oră, sau, pentru început, de cel puţin trei ori pe zi.AGERPRES(editor: Flori Tiulea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu