restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 28 aprilie 2014

INCENDIAR: Cine este taranul sau gasca de cocalari din administratia locala calafeteana care isi permit sa degradeze peisagistic orasul ?

De peste un an de zile, ziarul Adevarul de Calafat, contrar propriei vointe, a incercat totusi sa abordeze o alta metoda decat cea a criticii bine indreptatite vis-a-vis de unele personaje din administratia locala calafeteana care, consideram noi , nu doar ca isi bat joc de Calafat si de cetateni, ci modul in care o fac e de-a dreptul gretos, jegos,pe fata ,sfidand nu doar litera legii dar si o minima moralitate pentru promisiunile facute catre cei care i-au ales sau nu.
Am incercat sa-i luam  cu vorba buna cum spune romanul , dar cand n-ai cu cine , n-ai ?!
An de an, luna de luna, zi de zi, se lucreaza asidu de unele personaje cu comportament de veritabili cocalari  din Primaria Calafat , la degradarea peisagistica a urbei care pe timpul fostului primar Petre Traistaru devenise o perla a acestei zone, Centrul Civic facut in exclusivitate de administratia Traistaru fiind apreciat la maximum nu doar de calafeteni ci si de vecinii nostri bulgari si alti oaspeti care ne-au calcat pragul .
Mai precis, de cativa ani, in mod constant pe banii calafetenilor platiti ca impozite la bugetul local, apar in Calafat prin diferite locatii extrem de vizibile ,,capodopere cocalaro-arhitecturale" de prost gust gandite parca cu partea dorsala decat cu capul .
Aceste ,,flatulente arhitecturale" creionate pe genunchi la bodega din colt la un sprit ( cunoscatorii stiu), iti dau senzatia ca cei care le-au debitat si apoi pus in practica pe preturi de cel putin 300% mai mult decat valoarea reala , tin cu tot dinadinsul sa isi expuna prostia, prostul gust si ingamfarea proprie celor fara de carte, in vazul tuturor , considerand ei in cretinismul lor ca lumea nu le stie cusurul .
Agresiunea fata de aspectul peisagistic si arhitectural al Calafatului inceput cu constructia pe foarte multi bani a ,,tarcului de oi" din fata Debarcaderului, urmat de constructia unui ,,Ozn" in stil musulman in locul pietei din cartierul Traian, continua si azi parca mai agresiv ,sfidand orice limita a bunului simt si a unui minim bun gust prin relocarea acestor catacombe mai sus mentionate in alte locatii in care se stabilise construirea altor proiecte cu adevarat folositoare comunitatii. 
Proiectul construirii unui teren de tenis de camp, caci despre el este vorba, in zona Debarcader este blocat doar din cauza faptului ca ideea a venit din partea tinerilor social democrati calafeteni si nu din dovleacul vreunuia din Primaria Calafat care vremelnic isi bat joc si dispun de banutii calafetenilor dupa bunul plac si propriile lor ,,fite" de tarani veniti cu pluta la oras.
Pentru lucrarile de cofrare si betonare a fundatiei ,,tarcului de oi" de la Debarcader care ar urma sa fie mutat intr-o alta locatie mult mai vizibila decat cea existenta,adica in locul unde trebuia construit terenul de tenis,asa cum au toate orasele in care administratorii au viziuni moderniste nu de cocalari,nu exista nicio autorizatie, niciun acord din partea Consiliului Local, deci o alta ilegalitate, un alt mare chici, o alta casapire la propriu a aspectului peisagistic al Calafatului.
Or fi ideile cu care au venit din periplurile pe care le-au intreprins pe plaiuri americane,olandeze si italiene, asa s-o purta pe la New York , Milano, Amsterdam ...mai rustic,mai taranesc, mai manelist ???
Adevarul de Calafat face un apel la grupul consilierilor PSD si consilierul PDL prof. Dan Bora, singurii capabili sa tina piept acestor nereguli care se petrec pe banda rulanta din banii calafetenilor platiti ca taxe si impozite, sa ia pozitie transanta in Consiliul Local cu proxima ocazie.
URMEAZA EPISODUL 2  !!!

Iata ce scriau colegii nostri de la ziarul Blog de Calafat , pe data de 11 septembrie 2011 la aparitia primei ,,flatulente arhitectonice " in locul fostului foisor de la Debarcader, o adevarata frumusete arhitecturala : 
,,Cum isi bat “idilii” joc de oras, sau probabil doar atat ii duce capul. Ce monument arhitectonic am avut si ce CACAT au facut ei, dupa chipul si asemanarea lor."- preluare Blog de Calafat


8 comentarii:

  1. ba futui ... cum adica sa-l mute ???? n-a fost de ajuns ca l-au distrus facandu-l sa arate ca o stana !? zii manelistului ca locu ala nu a fost facut sa fie vazut ci ca din el sa vezi ceva adicatelea Dunarea ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stau toti la bodega j bea pana cad sub masa j dupa inca una mica pleaca sa faca proiecte

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai saivanu ala chicios de la Debarcader so ozn-ul parca a fost facut de mituletu ? Gresesc cumva ?
    Deci nu e vorba de primar in art vostru ?

    RăspundețiȘtergere
  4. locul acelui foisor este acolo in fata debarcaderului,dar din pacate ceea ce s a construit acolo este jalnic nu are nicio legatura cu foisorul cel vechi calafeteni treziti-va odata pana nu este prea tarziu! felicitari pt articol si speram sa mai apara si altele legate de zona debarcader!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. BAI OAMNENI BUNI AICI NU ESTE VORBA DE PRIMAR COCALARUL SI MANELISTUL ESTE VORBA DE SUBALTERNUL (CATELUL) LUI , DORU AVIATORU , CARE A AVUT STRALUCITA IDEE SA FACA " TARCUL DE OI" SI "OZN"-UL

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ati mai fi avut voi despre ce comenta azi daca nu investeau in renovarea si modernizarea Debarcaderului doi calafeteni(G.P.si G.S.).De fapt cred ca nu ar mai fi existat Debarcaderul,cel mult o ruina,daca nu se fura si ultima caramida de acolo...in fine.
    Ideea cu terenul de tenis este f.buna si daca o sa va implicati mai multi si cu mai multa determinare,o sa reusiti sa faceti un lucru f.bun pt.oras si pt.calafeteni(pt. copii in mod special).
    Eu sper sa reusiti cat mai curand sa realizati acest proiect si abia astept sa vin la Calafat,sa joc tenis pe malul Dunarii,la umbra unor copaci seculari,dupa care sa bem o bere la Debarcader...ca pe vremuri !!! MULT SUCCES va doresc !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. la tarcu ala trebea daca punea si use sa nu easa oile afar, atunci era perfect

    RăspundețiȘtergere