restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 19 octombrie 2015

Alegeri Locale Calafat 2016- Lucian Ciobanu posibilul candidat UNPR pentru Primaria Calafat

Lucian Ciobanu-UNPR Calafat
Pe surse, ziarul Adevarul de Calafat a intrat in posesia unei informatii cu foarte mare ,,cota" de probabilitate, aceea ca omul de afaceri Lucian Ciobanu va fi candidatul UNPR pentru Primaria Calafat, desi acesta nu a anuntat oficial acest lucru.
Amintim faptul ca in urma cu cateva zile Lucian Ciobanu a fost ales in functia de presedinte al organizatiei UNPR  Calafat, astfel el inlocuindu-l pe fostul ex psd-ist Mihai Tenescu .
Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) este un partid politic din România, reprezentat în Parlamentul României. Partidul își revendică o orientare politică de centru-stânga, cu doctrină social-democrată. Președintele partidului este Gabriel Oprea, actualul ministru al Administrației și Internelor.
 UNPR se consideră o forță politică atașată valorilor naționale, ce critică politicile de dreapta, conservatoare și neoconservatoare. Partidul susține libertatățile cetățenești și optează pentru o "eră a progresului". Uniunea are orientare social-democrată, dar optează și pentru una progresistă.

3 comentarii: