restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 26 octombrie 2015

Presedintele PSD Calafat ,Emil POPA ,omul care intra oricand intr-o lupta electorala cu un avantaj net superior celorlalti contracandidati

Emil POPA-Presedinte PSD Calafat
Managerul SC Moara Calafatului SRL si Presedinte al organizatiei PSD Calafat,ing. Emil POPA, este cunoscut de mai toata lumea ca fiind un profesionist desavarsit  in treaba pe care o face si pe care si-o asuma de fiecare data,omul cu o viziune clara despre cum ar trebui sa arate Calafatul in viitorii ani,  persoana care are nu doar propuneri ci si solutii pentru Calafat si aceasta zona a Olteniei.
Seriozitatea si o dezvoltata capacitate manageriala sunt cele doua trasaturi definitorii ale omului Emil POPA.
Un dusman declarat al coruptiei si al oamenilor coruptibili, Emil POPA este perceput de marea majoritate a calafetenilor, ca fiind cea mai buna solutie pentru a conduce destinele acestui municipiu in viitorii ani impreuna cu o echipa de oameni seriosi numai de el aleasa si care sa beneficieze de girul sau de incredere deplina .
Mai mult, lista de consilieri locali pe care urmeaza sa o alcatuiasca va fi dupa cum ne-a declarat recent: ,, O lista pentru calafeteni si recladirea unui viitor sigur al acestui municipiu . Nu va fi o lista a functiilor pe linie de partid si nici a celor care si-au facut un obicei de a juca la doua sau mai multe capete . Imi doresc oameni cu viziune si cu gand de munca .Faptele vor lua locul minciunilor si al dezamagirilor din ultimii ani !"
 Domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea,seriozitate desavarsita, impreuna cu bogatul bagaj intelectual si managerial pe care l-a dobandit de-a lungul vietii, fac din ing-ul Emil POPA candidatul perfect pentru a conduce un municipiu de talia Calafatului si micsoreaza la minim sansele oricarui contracandidat pe care acesta l-ar avea .
Sunt insa si cateva ,,gunoaie", putine la numar, care il contesta nejustificat  si care incearca sa arunce asupra sa lucruri complet neadevarate , dar un lucru este batut in cuie pentru totdeauna, OMUL NU E SANTAJABIL si asta pare sa-i deranjeze la maxim pe  acestia.
Asa cum v-am obisnuit de-a lungul politicii editoariale a ziarului Adevarul de Calafat , noi vom sustine doar oameni integri , oameni care au o valoare dovedita , oameni care au dovedit ca pot performa in ceea ce fac, Emil POPA este unul dintre ei, sigur si cel mai bun .
Pe de alta parte, suntem adversarii cei mai de temut pe plan local ai indivizilor certati cu legea, ai blatistilor de conjunctura si ai teoreticienilor fara substanta care isi permit sa dea ei lectii in orice domeniu cand in definitiv sunt zero ca realizari din p.v. profesional sau politic.
Pentru ei, cei din urma nominalizati, garantat se vor tocii multe tastaturi de laptop in viitoarea campanie electorala ...5 comentarii:

 1. Orasul nostru merita un om ca Emil. E timpul sa ne trezim la realitate si sa nu dam votul oricarui aventurier.

  RăspundețiȘtergere
 2. Calafatul merita un om capabil ca Emil.E timpul sa ne trezim si sa dam si noi dovada de seriozitate. Nu v-ati saturat de papagali ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Intradevar un om corect si face o echipa perfecta cu profesorul Bora .Votez cu dl Popa !

  RăspundețiȘtergere
 4. sunt unul dintre cei care cunosc foarte bine situatia de la calafat si va spun doar atat : forta de atac electoral prin mobilizare masiva a echipei din spatele dlui Popa este devastatoare .
  cel putin acum se discuta din cate stiu eu de o lovitura puternica de imagine
  se incearca fel si fel de diversiuni prin oras iar calafetenii trebuie sa fie atenti la ele fiindca la calafat psd va candida cu dl Popa si atat .restul sunt povesti de cafea fara zat.
  ......

  RăspundețiȘtergere
 5. Locuri de munca? in Calafat pauza? facem pomeni chefuri lautari paranghelii.
  Emil Popa a facut locuri de munca singur fara primarie fara stat fara pomeni
  mai trebuie si oameni care sa munceasca nu numai lichele

  RăspundețiȘtergere