restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 13 septembrie 2013

NEWS: PSD Calafat se pregateste de alegeri la Organizatia de femei si la cea de tineret

PSD Calafat-alegeri OFSD si TSD
In scurt timp in cadrul PSD Calafat se vor desfasura alegeri la cele doua suborganizatii componente, cea de femei si cea de tineret.
Alegerile se impun a fi facute, in contextul in care vor avea loc si congresele celor doua organizatii ale PSD la nivel national unde vor fi alese si noile structuri de conducere.
Conducerea PSD Calafat a operat deja unele modificari ce se impuneau cu precadere in cele doua organizatii, pentru a dinamiza la maxim eficienta organizationala pentru alegerile europarlamentare din mai 2014, unde si-a propus sa obtina primul loc la nivelul municipiului Calafat, cu un procentaj peste medie.
Organizatia de Tineret a PSD Calafat prin actiunile intreprinse si proiectele de hotarari initiate care au vizat nu doar tinerii ci si anumite aspecte sociale generale de la nivelul comunitatii calafetene au dus-o in pozitia de lider incontestabil la nivelul municipiului Calafat , fiind practic singura organizatie de tineret a unui partid, care isi face simtita prezenta .
In contextul in care PSD Calafat si presedintele Emil POPA  se bucura la ora actuala de un sprijin real si sustinut din partea noii conduceri a PSD Dolj in frunte cu dep. Claudiu MANDA, sunt indeplinite toate premisele ca organizatia PSD Calafat sa obtina un scor exceptional si astfel sa isi consolideze pozitia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu