restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 16 septembrie 2013

Scoala Generala Nr.2 ,,C-tin Gerota" incepe noul an scolar 2013-2014 cu o noua, tanara si ambitioasa echipa de conducere.

Deschiderea anului scolar 2013-2014 -Calafat
Aproximativ 3.200.000 de elevi in Romania au inceput de azi cursurile primului semestru al noului an şcolar 2013 – 2014. Potrivit unui ordin al ministrului Educaţiei, noul an şcolar totalizează 36 de săptămâni de cursuri, însumând 176 de zile lucrătoare.
La Calafat, in privinta scolilor si gradiniteleor din p.v. al autorizarii de functionare nu a existat nicio problema, mai mult, in aceasta vacanta multe unitati de inavatamant au efectuat numeroase reparatii pentru imbunatatirea propriei infrastructuri.
Incepand cu ora 09.00 la Scoala Nr. 2 cu clasele I-VIII ,, Constantin Gerota", a avut loc festivitatea de deschidere a noului an scolar in prezenta cadrelor didactice in frunte cu noul director Sorin IOFCEA , a elevilor si parintilor .
Ca in fiecare an s-a respectat si de aceasta data traditia in sensul ca elevii, profesorii si scoala lor , au primit binecuvantarea parintelui paroh Cotea .
Profesorul Sorin IOFCEA in calitate de nou director al acestei instituţii de învăţământ, si-a propus dezvoltarea pe mai departe a prestigiului al acestei scoli prin sustinerea tuturor activitatilor si concursurilor care au facut din aceasta unitate, una de referinta la nivelul judetului Dolj si nu numai.
Pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse, noul director doreste sa puna un accent deosebit pe incurajarea si dezvoltarea capacităţilor de comunicare ale elevilor cu dascalii, a profesorilor cu conducerea scolii si astfel sa formeze cu totii o echipa unita si dinamica in acelasi timp.
Pe de alta parte, elevii cat si profesorii de sport din aceasta unitate de invatamant asteapta cu interes implicarea noii conduceri in rezolvarea problemei Salii de sport a carei infrastructura este intr-o stare deplorabila.
Ziarul Adevarul de Calafat ureaza tuturor elevilor ,dascalilor si noului director al acestei scoli, prof. Sorin IOFCEA, mult succes si multe realizari pentru consolidarea prestigiului de care se bucura aceasta unitate de invatamant !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu