restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

joi, 9 ianuarie 2014

Cetatenii greci dau dovada de ceea ce romanii nu vor fi niciodata capabili ?! Demnitatea grecilor uimeste intreaga Europa !

Grecia, exemplu de demnitate
Vă amintiţi că românii emigrau în Grecia la început? Deschideau ochii asupra lumii într-o ţară minunată, cu oameni primitori, case albe şi parfum de flori de portocal. Leagăn al civilizaţiei, al artei şi filozofiei, Grecia e în genunchi acum. Strivită sub interesele bancare ale lumii. Oamenii ei mândri şi orgolioşi sunt efectiv înfometaţi. O politică de extremă austeritate, taxe şi iar taxe i-au condus spre ceea ce a început să se numească < o tragedie naţională>. Manifestaţiile violente, protestele naţionale au rămas fără rezultat pentru că blestematele de bănci si cei care le conduc, nu pierd niciodată şi nu iarta.
De-a lungul istoriei grecii au fost recunoscuti ca oameni integri si demni, dar aceasta caracteristica definitorie nu si-a spus parca niciodata cuvantul asa cum o face in ultimii ani si cu precadere in aceste zile.
Grecii îşi fac dreptate singuri impotriva abuzurilor si umilintei la care sunt supusi . Pe zi ce trece aleg Anarhia ca formă de protest. În jur de 200 de producători agricoli refuză să-şi exporte produsele în condiţiile draconice impuse de UE. Dăruiesc fructe şi legume populaţiei înfometate. Cozi nesfârşite se formeaza in fiecare zi în faţa tarabelor lor. S-au alăturat şi peste 150 de fermieri, producători de mezeluri, brânzeturi şi iaurt. Dăruiesc totul. Nu mai vor să joace după cum li se cântă... o dovada de demnitate cum rar ne-a fost dat sa vedem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu