restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 22 iunie 2014

Andrei Năstase de ziua lui Adrian Năstase: Știu tată că suntem și noi pe insula ta !


Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, a publicat, sâmbătă noaptea,  un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, cu ocazia aniversării tatălui său. Acesta îi urează "la mulți ani" părintelui său și spune că este alături de el, la fel cum sunt fratele și mama sa.
"Ştiu tată că suntem şi noi pe insula ta. Mama, Mihnea şi cu mine. Ne aşezăm alături de ţine pe malul răului şi privim împreună cum curge timpul amestecat în apă. Dacă ne băgăm picioarele în apă, vom simţi cum ne gâdilă amintirile frumoase, iar când mai apare din amonte cate una urâtă, doar trebuie să le ridicăm. Ce am fi fost noi trei fără exemplul tău?! Poate alt drum, alte firi, alţi oameni!
Mihnea şi modul lui ireproşabil de a fi un student eminent este felul lui de a te onora şi felul lui de a-ţi spune: la mulţi ani tată! Mama şi cei 29 de ani în care v-aţi fost alături sunt dovadă că o familie puternică are nevoie de doi stâlpi că voi! Iar eu tată mă bucur să ştiu că sunt pe lista ta de plecare pe insula noastră! Vom avea timp să uităm tot răul, să privim la apă răului şi să ne strângem unii lângă alţii, aşa cum ne-ai educat şi cum ne-ai sfătuit tot timpul!
La mulţi ani tată, la mulţi ani împreună!
", a scris Andrei.
Fiul cel mare al fostului premier a făcut în finalul mesajului și o aluzie la declarația lui Adrian Năstase legată de Crin Antonescu și Klaus Iohannis, despre care acesta spunea că vor avea destinul îngheţatei care se topeşte când este expusă la prea multă lumină: "Apropos tată, ai văzut că şi pe ploaie se topesc îngheţatele?!", scria Andrei Năstase.
Mesajul lui Andrei Năstase a fost însoțit de o fotografie în care apar toți cei patru membrii ai familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu