restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 13 iunie 2014

NEWS: S-a deschis piscina hotelului Amfiteatru din Calafat !


Hotelul Amfiteatru din Calafat isi continua si in acest an suprematia incontestabila in ceea ce priveste calitatea deosebita si diversitatea serviciilor oferite in cadrul propriului complex .
Astfel, Hotelul Amfiteatru isi rasfata atat clientii care sunt cazati aici, cat si pe cei care aleg complexul propriu al hotelului, cu diferite forme de entertainment, incepand cu piscina care respecta normele igienice impuse de normele in vigoare,terasa construita in stil traditional romanesc,continuand cu sala de fitness ultra dotata ,salonul de nunti de o eleganta aparte,pana la super clubul hotelului unde in fiecare vara canta cele mai in voga vedete din show-ul muzicii romanesti.
Ofertele culinare ale Hotelului Amfiteatru sunt exceptionale ,iar diversitatea lor si modul de servire, fac din acest loc , un adevarat ,,magnet" atat al persoanelor cu pretentii care viziteaza Calafatul, cat si al tinerilor care cunosc cel mai bine ce inseamna ,,refinement & good taste " !
Echipa de management a hotelului Amfiteatru a creat si in aceasta vara cele mai tentante oferte pentru cei care aleg sa-si petreaca timpul liber aici ,iar diversificarea ofertelor se face in mod frecvent la sugestia celor care trec pragul acestui complex .
In Calafat, cele mai bune oferte culinare atat din p.v. al aspectului,gustului ,al modului de servire si preparare complet securizat din p.v. sanitar si mai ales al pretului, sunt doar la Amfiteatru ,lucru dovedit de zecile de turisti care mai mereu tin capacitatea hotelului ocupata in proportie de peste 80% , apreciind astfel eforturile sustinute pe care le face echipa manageriala pentru a oferii cele mai bune conditii de cazare , masa si entertainment.
La Hotelul Amfiteatru din Calafat e altceva, te simti altcumva...e acea stare de buna dispozitie pe care o gasesti doar pe litoral !!!
IA-TI GASCA, FII CIVILIZAT SI VINO LA PISCINA...MERITA!!!
 
INTRAREA -15 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu