restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Revelion ,,GOLD EDITION" organizat la Hotelul AMFITEATRU din Calafat !

Hotelul Amfiteatru din Calafat, de la deschidere si pana in prezent, a reusit sa isi pastreze notorietatea de cea mai luxoasa locatie din aceasta regiune a Olteniei, orice eveniment cu pretentii care a presupus invitati de seama fiind organizat aici.
Succesul si popularitatea de care se bucura hotelul Amfiteatru se datoreaza in mare parte serviciilor puse la dispozitia clientilor, a preturilor deloc exagerate, chiar extrem de accesibile la cazare si meniuri,confortul lux al locatiei, plus asezarea in centrul orasului Calafat cu o vedere panoramica unica.
Revelioanele organizate de Hotelul Amfiteatru au fost de fiecare data apreciate de clienti, ca cele mai reusite din Calafat, acest lucru facand ca in acest an ,conducerea administrativa sa pluseze la capitolul calitate si sa organizeze un REVELION ,,GOLD EDITION" .
Revelioanele de la Hotelul Amfiteatru se disting de toate celelalte revelioane organizate in aceasta zona, prin faptul ca aici, in fiecare an sunt organizate practic doua revelioane in acelasi timp,unul in renumitul disco-club al hotelului iar altul in luxosul restaurant, clientii avand astfel posibilitatea, fara nicio opreliste, de a se distra in cel mai diversificat mod posibil.
Un plus de apreciere din partea clientilor vis-a-vis de calitatea revelioanelor organizate la Amfiteatru, s-a datorat si faptului ca aici ,meniurile pregatite cu bun gust pentru noaptea dintre ani s-au servit de fiecare data calde, lucru rar intalnit la locatii unde se organizeaza petreceri de peste 100 de persoane.
Oferta Revelionului ,,GOLD EDITION" organizat de Hotelul Amfiteatru :

RESTAURANT  - 180 lei / persoana sau 350 lei / familie
Club AMFITEATRU-150 lei / persoana
TOMBOLA !!!

Atmosfera de buna dispozitie la Revelionul din Restaurantul Hotelului Amfiteatru va fi intretinuta de renumita formatie ,,CLASIC" din Craiova !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu