restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 29 mai 2013

BREAKING NEWS : VIZITA ISTORICA LA COLEGIUL TEHNIC ,,Stefan Milcu " , VINERI 31.05.2013 ! VEZI AICI DETALII :

Principele Nicolae al III-lea
Adevarul de Calafat anunta in EXCLUSIVITATE un eveniment istoric deosebit care se va petrece la Calafat la sfarsitul acestei saptamani !
-------------------------------------
Vineri ,31.05.2013 ora 14.30 conducerea, cadrele didactice  si elevii de la Colegiul Tehnic ,,Stefan Milcu " vor primii vizita Altetei Sale Regale, Principele Nicolae al III-lea in ordinea succesiunii la Tronul Romaniei in cazul in care Monarhia ar fi instaurata in tara noastra.
Alteta sa regala, principele Nicolae, se muta definitiv in Romania. Nepotul Regelui Mihai va prelua o parte din atributiile publice ale Casei Regale si pentru asta va locui in permanenta in tara noastra.

Tanarul de 27 de ani a fost prezent la toate evenimentele importante ale familiei regale, din ultimii ani.
Este nonconformist si desi este al treilea pe linia mostenitorilor coroanei romanesti, pana acum a dus o viata de om obisnuit, in Marea Britanie.
Printul Nicolae si bunicul sau, Regele Mihai, au o relatie tot mai puternica pe zi ce trece.
Informatia a fost confirmata de alteta sa in vara anului trecut, la nunta varului sau, printul Wiliam al Marii Britanii cu Kate Midleton.
De altfel si relatia sa cu tara noastra a fost tot mai stransa in ultimii ani. In 2010, printul Nicolae a fost decorat de bunicul sau la Palatul Elisabeta si a facut turul Romaniei

Intreaga suflare a liceului este conectata la acest eveniment de inalta tinuta si pregatita sa-i ofere Altetei Regale si Sotiei Sale , o primire placuta care se va incheia cu o vizita la monumentul Independentei , acolo unde la 1877 a fost prezent strabunicul Altetei Sale Regale ,Principele Carol I, care a rostit celebrele cuvinte ,,Asta-i muzica ce-mi place " in momentul in care a auzit canorada bateriei romanesti ce bombarda Cetatea Turceasca de la Vidin .


PS.
Pe aceasta cale ,redactia ziarului Adevarul de Calafat ureaza in numele calafetenilor ,Altetei Sale Regale, Bun Venit si speranta ca va  revenii in acest oras de la malul Dunarii, incarcat de istorie !

Niciun comentariu: